DEN VILDESTE BØFVIN: Don Baltazar Malbec Casa Montes
Loading...

DEN VILDESTE BØFVIN: Don Baltazar Malbec Casa Montes

SPAR 259,- ved køb af 6 flasker

Loading...

Don Baltazar Malbec Casa Montes fra 2017

Flot argentinsk vin lavet på 100% Malbec-druer, som er høstet ved håndkraft fra nogle af vingårdens ældste vinstokke. Efter gæring har halvdelen af vinen vinen lagret 12 måneder i nye franske og amerikanske egetræsfade. Hos Casa Montes ønsker de dog at lave en vin i balance, hvor druernes egne karakteristika også skinner igennem. Derfor har den anden halvdel lagret på rustfri ståltanke, som fastholder vinens friske og saftige, naturlige gemyt.

Aromaen byder dermed på klassisk Malbec til den finesserige side med en indbydende noter af mørke bær, lavendel, peber, blommer og lakrids. Den intense aroma går igen i smagen, der imponerer med sin store fylde og intensitet. De kolde nætter oppe i bjergene er med til give vinen en sund naturlig frugtsyre, der gør vinen rank, spændstig og saftig, på trods af den mørke frugt og store fylde.

Don Baltazar Malbec er en oplagt vin til grillet eller til braiseret kød.

Vi anbefaler, at vinen bliver dekanteret 1 time før servering ved ca. 15-16 grader af klassiske Bordeaux-glas.

Producent: Casa Montes Bodegas & Viñedos

Område: San Juan

Størrelse: Alm. flaske (75 cl)

Alkohol: 14%

Vintype: Rødvin

Vinen leveres med DAO FOOD i thermokasse med køleelementer eller kan kan afhentes i butik, ved stoppesteder eller afhentningssteder. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her

Yderligere information

Vægt N/A