Nyretapper fra Dansk Kødkvæg 🇩🇰 “AFPUDSET”
Loading...

Nyretapper fra Dansk Kødkvæg 🇩🇰 “AFPUDSET”

Nyretapper er en skøn og velsmagende udskæring, som intet har med indmad at gøre, omend navnet antyder det. Nyretapperne er møre og med en god, kraftig smag. De er afpudsede, så kun sølvsene skal fjernes.

Spar 405,- ved køb af 3 kg 🙂

 

Loading...

Nyretapper fra dansk kødkvæg

Nyretapper, også kendt som Boeuf Onglet eller Hanger Steak, er en unik udskæring, der tilbyder en særlig smagsoplevelse. Trods sit navn, der antyder en forbindelse til indmad, er dette rent faktisk et stykke kød, der skjuler sig i en speciel del af kødkvæget. Kendetegnet ved sin møre struktur og kraftige smag, er nyretapper en favorit blandt kødkendere. Vores nyretapper fra dansk kødkvæg er omhyggeligt forberedt, hvor kun den tynde sølvside kræver fjernelse, hvilket gør dem nemme at tilberede.

Skab middagsmagi

Nyretapper er overraskende alsidige i køkkenet. De er ideelle til hurtig stegning eller grilning, hvilket fremhæver deres dybe, robuste smagsprofil. Server dem i skiver som hovedret, eller brug dem til at tilføje substans og smag til salater og sandwich. Med deres særprægede smag og møre tekstur, garanterer nyretapper at løfte ethvert måltid til et højere niveau.

Disse nyretapper er perfekte for dem, der elsker at eksperimentere med forskellige kødudskæringer og smagskombinationer. Uanset om det er en simpel hverdagsmiddag eller en speciel lejlighed, vil disse nyretapper imponere enhver gæst med deres unikke og rige smagsnoter.

Se her hvordan jeg skærer og griller nyretapper

Yderligere information

Vægt N/A
Vælg pakkestørrelse

1 kg = 300,-, 2 kg = 395,- (2 x ca. 1 kg) SPAR 205,-, 3 kg = 495,- (assorterede størrelser) SPAR 405,-