Landand fra danske fritgående økologiske ænder – leveres på frost
Vi får produceret vores ænder i Danmark, hvor de opvokser med fri adgang til motion, græs og kløver med skøn udsigt til de midtsjællandske alper. Der er ingen dyretransport da de er slagtet på gården og derfor fri for den stressene transport. Nyd juleanden med god samvittighed over god dyrevelfærd. Ænderne er ekstremt kødfyldte, mørt og saftigt, med god marmorering. Du får altså den møreste langtidsstegte andesteg med sprødt skind som hele familien kan nyde sammen.
- Jeg fylder ænderne med æbler og svesker, krydrer dem med salt og peber og steger dem så på 180 grader. Brug gerne en rist med en bradepande under.
- Jeg steger dem først i 50 minutter og kigger så til dem, om de får for meget farve, eller om det er fint.
- Måske drejer jeg lige pladen 180 grader, hvis ovnen varmer lidt mere i den ene side end den anden.
- Og så steger de ellers videre i 50 minutter mere.
- Så tjekker jeg efter der, hvor låret sidder fast på skroget, om der kommer klar saft ud. Hvis der gør er de færdige – ellers får de lige lidt mere.
- Så lader jeg dem lige hvile lidt inden de skæres ud.