Landand fra danske fritgående økologiske ænder
Julen er en tid til at samles omkring bordet med dem, vi holder af, og intet symboliserer den danske juletradition som en saftig, økologisk juleand. Vores ænder kommer fra Rønhøjgaard, drevet af Bente og Peter i de smukke landskaber i Himmerland. Her lever ænderne frit på store, bakkede marker, hvor de får en naturlig kost af græs, kløver og vilde urter.
Livet i det fri giver vores juleænder en fyldig og smagfuld kødstruktur, som sikrer den perfekte and til julebordet. Når du sætter tænderne i vores økologiske and, vil du kunne smage den særlige omhu og respekt for både dyrevelfærd og naturens egne råvarer.
Gør julen ekstra speciel med en and, der er opdrættet med kærlighed til naturen og respekt for dansk juletradition.
Bestil din juleand nu
Kødbilens økologiske juleænder er født, opvokset og slagtet i Danmark. De er slagtet på præcis det tidspunkt, der sikrer at de er allermest møre og smagsfulde – og herefter frosset ned så den gode smag holder hele vejen til juleaften hjemme hos dig.
Vores fryserum er propfyldt med varer og vi kan ikke investere i nye fryserum i takt med at interessen for Kødbilens smækre juleænder stiger – og samtidig holde denne supergode pris for denne sindssygt gode kvalitet.
Vores juleønske var at vi kunne opbevare de frosne ænder på vores lager indtil du har brug for at tø den op og tilberede til jul. Men da der er rift om Danmarks nok bedste juleænder har vi ikke plads i vores frysere til så mange ænder som skal ud i de danske hjem. Det håber vi du har, eller kan låne dig til, så køb din juleand nu, hold den på frost og tø den op et par dage før juleaften.