Kalveculotte 🇩🇰 STÆRK PRIS!
Loading...

Kalveculotte 🇩🇰 STÆRK PRIS!

STÆRK PRIS VED KØB AF 6 DEJLIGE KG.

Pris:

kr. 250kr. 795

Ryd
Loading...

Dansk kalveculotte af fersk dansk kalv

Fantastiske danske kalveculotter. Har du plads i fryseren – så er det NU den skal fyldes op med kalve culotte til hverdag og fest. Server culotten med bearnaisesauce – og måske en bagt kartoffel.

Culotten er et mørt og saftigt stykke kød, der kommer fra den øverste del af kalvens lår. Den er kendt for sin delikate smag og fine tekstur, og den kan tilberedes på en række forskellige måder, herunder stegning, grilning eller braisering.

Yderligere information

Vægt 1200 g
Vælg pakkestørrelse

Jeg tager en "lille" kalve culotte på ca. 1.000 G. for kr. 250,-, STIK MIG 4 X CA. 1000 G. FOR KUN 795,- SPAR 205,-, DET SKAL VÆRE VILDT! STIK MIG 6000 G. I ASS. STØRRELSER FOR KUN 795,- SPAR 705,- HVEM SAGDE BILLIGT!! :D

Sådan tilbereder du kalveculotte

Her er en simpel opskrift på, hvordan man tilbereder kalveculotte:

Ingredienser:

 • 1 kalveculotte (normalt 1-2 kg, alt efter hvor mange personer du skal servere)
 • Salt og peber efter smag
 • Olie eller smør til stegning

Trin for trin:

 1. Tag kalveculotten ud af køleskabet cirka 30 minutter før tilberedning, så den får stuetemperatur. Dette hjælper med jævn stegning.
 2. Forvarm ovnen til 180 grader celsius
 3. Krydr kalveculotten godt med salt og peber på alle sider. Du kan også tilføje andre krydderier eller krydderurter, hvis det ønskes.
 4. Varm en stegepande/gryde op med olie eller smør ved høj varme. Når panden/gryden er varm, lægges kalveculotten i.
 5. Steg kalveculotten i 3-5 minutter på hver side for at få en flot stegeskorpe. Sørg for at vende den med en tang for at brune den jævnt.
 6. Kom kalveculotten over i et ovnfast fad eller en bradepande, der kan tåle ovnvarme.
 7. Sæt kalveculotten i den forvarmede ovn og steg den videre. Her er nogle retningslinjer for stegetider, men brug altid et stegetermometer til at måle kernetemperaturen:
 8. Til rosa indre (medium sjælden): Steg i cirka 15-20 minutter pr. 500 gram ved 175-200 grader Celsius. Kernetemperaturen skal være omkring 52-56 grader Celsius.
 9. Til medium stegning: Steg i cirka 20-25 minutter pr. 500 gram ved samme temperatur. Kernetemperaturen skal ligge omkring 60-65 grader Celsius.
 10. For mere gennemstegt kalveculotte: Steg længere og hæv kernetemperaturen til 70 grader celsius eller mere.
 11. Når kalveculotten har nået den ønskede stegetemperatur, tages den ud af ovnen og lader den hvile i 10-15 minutter. Dette hjælper med at fordele saften jævnt i hele kødet og gøre det saftigere.
 12. Efter hvile skæres kalveculotten i tynde skiver på kryds af fibrene og serveres med saucer, grøntsager eller andet tilbehør efter eget valg.

Kalveculotte er en delikat steg, der passer godt til særlige lejligheder, eller når du vil tilberede en elegant middag.

Nyd måltidet!

Dyrevelfærd og utroligt lækkert kød

 • God dyrevelfærd i hele dyrets liv
 • God smag
 • Made in Denmark
 • Kalve på klimavejen

Læs mere om kalvekød fra dansk kalv her