100% Dansk kvalitetskød

Levering i hele DK (brofast) → Vælg tid og sted → gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Økologiske pølser

Kødbilens økologiske pølser, grillpølser og medister er helt uden tilsætningsstoffer. Vores pølsesortiment skifter løbende og består af karrypølser, medisterpølser, grillpølser, cocktailpølser osv. af både grisekød og lammekød. Selvfølgelig økologiske og helt uden tilsætningsstoffer. Alle pølser findes også under “Kødpakker” → Køb 10 pakker og betal kun for 8!

Aktiv 1

Økologiske pølser

ØKOLOGISKE PØLSER UDEN TILSÆTNINGSSTOFFER

Kødbilens pølser er helt uden tilsætningsstoffer og fri for gluten, lactose og æg. Vi eksperimenterer også rigtig meget med en masse spegepølser og tapaspølser. Vi elsker når vi får den naturlige smag frem i pølsen, hvad end den er med trøffel, ost, chili eller noget helt andet. Vores store pølse sortiment skifter derfor også løbende – når vi får en god idé.

Har du en god idé til den næste gode pølsesmag? Så skriv endelig til mig.  

Tilsætningsstoffer bruges ofte til at påvirke fødevarers farve, smag, konsistens eller holdbarhed. Hos Kødbilen vælger vi, at vi ikke vil tilføre vores lækre og smagfulde kød en masse stoffer som på sigt kan true vores helbred.

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære

Ho, ho, ho... Julen er en travl tid 🎅🏻

Vi har klargjort kanen og glæder os til at levere kødet til jeres julebord 😉

Vores pakkenisser har meget travlt med at pakke julekød til alle jer dejlige kunder, og derfor kan vi i december desværre ikke imødekomme særlige ønsker ❤️

Pga. juletravlhed vil I også opleve længere svartid på mails 📬

Vi håber, I vil hjælpe os ved at dobbelttjekke indkøbskurv og leveringsdato, før I betaler 😄🎄

Slagterne ønsker jer alle en glædelig jul!