Køb Hakket Oksekød hos Kødbilen

Hakket oksekød er både billigt og smagfyldt og kun fantasien sætter grænser for de mange nemme og lækre hverdags- og festretter man kan lave.

Vælg dit hakkede oksekød til hverdag og fest her

Hvad koster hakket oksekød?

Du kan altid finde gode tilbud på hakket oksekød her hos Kødbilen, hvadend du ønsker økologisk hakket oksekød, magert oksekød til eks. tatar eller hakket oksekød med meget fedt til eks. Carnivor diæter. Du kan se vores gældende priser og pakker her:

Hvor mange kalorier er der i hakket oksekød?

100 gram hakket oksekød på 10-15% fedtprocent indeholder ca. 160-175 kalorier (kcal). Vælger du mere magert oksekød på eks. 5-10% er der ca. 140-160 kalorier i pr. 100 gram.

Hakket oksekød er rødt kød, der indeholder proteiner, som er byggesten til dine muskler og væv, og som også gør din krop mæt. Hakket oksekød er en god kilde til flere af B-vitaminerne, som hjælper din krop med at omdanne maden til energi. Heraf har oksekødet især et højt indhold af B12, som styrker dine nerver. Samtidig er kødet en kilde til mineralerne kalium, fosfor, jern, zink og selen, som styrker dit blod, dine knogler og dit immunforsvar.