Økologisk Hakket oksekød 10-12% 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Hakket oksekød 10-12% 🇩🇰 Frost

Fra ca. 400 gram

SPAR 425,- ved køb af 8 kg. 

Pris:

kr. 70kr. 975

Ryd
Loading...

Danmarks bedste økologiske hakkede oksekød – fra dansk fritgående okse

Kødbilens økologiske hakkede oksekød har en fedtprocent på 8-12% som en rigtig burger og kødsauce skal vær – med masser af smag og kraft. Smag ska’ vi ha’!

Kødet stammer fra dansk økologisk fritgående ungokse og der er gjort ekstra meget ud af dyrevelfærden. Dyrene har altså haft et godt liv. Økologiske okser lever på græsmarker i sommerhalvåret, når det bliver koldt kommer dyrene indenfor og lever i læ for kulde og regn med god plads til bevægelse.

DKs suverænt bedste hakkede oksekød! 8-12% fedt.

Kvæget får økologisk foder, der stammer fra marker, som ikke sprøjtes med pesticider. Kunstgødning bruges heller ikke. Dyrene har kort tid til slagtning, så de udsættes for mindst muligt stress. Kødet indeholder typisk mindre vand end normalt, dvs. at det ikke “smider” så meget væske og smag når kødet steges af til f.eks. kødsovs og bøf. Kød fra dyr med høj græsindtagelse har en dybere og mere intens smag.

Oksekødet leveres frossent i thermokasse med køleelementer eller kan afhentes i butik eller lager. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her

Yderligere information

Vægt 400 g