100% Dansk kvalitetskød

Levering i hele DK (brofast) → Vælg tid og sted → gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Hakket oksekød

Hakket oksekød er både billigt og smagfyldt og kun fantasien sætter grænser for de mange nemme og lækre hverdags- og festretter man kan lave.

Aktiv 1

Hakket oksekød

HVAD KOSTER HAKKET OKSEKØD?

Du kan altid finde gode tilbud på hakket oksekød her hos Kødbilen, hvadend du ønsker økologisk hakket oksekød, magert oksekød til eks. tatar eller hakket oksekød med meget fedt til eks. Carnivor diæter.

HVOR MANGE KALORIER ER DER I HAKKET OKSEKØD?

100 gram hakket oksekød på 10-15% fedtprocent indeholder ca. 160-175 kalorier (kcal). Vælger du mere magert oksekød på eks. 5-10% er der ca. 140-160 kalorier i pr. 100 gram.

Hakket oksekød er rødt kød, der indeholder proteiner, som er byggesten til dine muskler og væv, og som også gør din krop mæt. Hakket oksekød er en god kilde til flere af B-vitaminerne, som hjælper din krop med at omdanne maden til energi. Heraf har oksekødet især et højt indhold af B12, som styrker dine nerver. Samtidig er kødet en kilde til mineralerne kalium, fosfor, jern, zink og selen, som styrker dit blod, dine knogler og dit immunforsvar.

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære

Ho, ho, ho... Julen er en travl tid 🎅🏻

Vi har klargjort kanen og glæder os til at levere kødet til jeres julebord 😉

Vores pakkenisser har meget travlt med at pakke julekød til alle jer dejlige kunder, og derfor kan vi i december desværre ikke imødekomme særlige ønsker ❤️

Pga. juletravlhed vil I også opleve længere svartid på mails 📬

Vi håber, I vil hjælpe os ved at dobbelttjekke indkøbskurv og leveringsdato, før I betaler 😄🎄

Slagterne ønsker jer alle en glædelig jul!