Økologiske pølser af gris med sort trøffel, pancetta og æble 👉 “FLOTTENHEJMERE”
Facebook-følgernes valg: Louise Poulsens bud på Kødbilens nye pølse
Følgerne har stemt, og FLOTTENHEJMERE blev vinderen af afstemning om Kødbilens nye pølse i august 2022. Så, her er den venner: FLOTTENHEJMERE TIL ALLE!
Louise har valgt, at vi fylder dem med sort trøffel, pancetta og æble. Vi kan afsløre, det var et yderst godt valg!
Pølserne er produceret i Danmark af 85% dansk økologisk frilands svinekød, og er fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Grillpølse med Sort Trøffel, Pancetta og Æble samt svampemayo, jordskokkechips og karse
Jordskokkechips
- 100 g jordskokker
- 1 l neutral olie
- Flagesalt
Snit jordskokkerne tyndt på en mandolin, ca 1 mm.
Lad dem ligge i vand i et par timer. Dryp dem godt af og tør dem på papir, inden de friteres ved ca 160 grader. Vend dem ofte i olien, så de bliver gyldne hele vejen rundt. Når de er færdige, lægges de på fedtsugende papir og drysses med flagesalt, mens de er varme.
Svampemayo
- 100 g champignon
- 25 g skalotteløg
- 1 citron, skal og saft
- 10 g timian
- 2 dl mayonnaise
- Salt og peber
Svampene hakkes fint og steges i lidt olie med løg og timian. Når svampene har smidt væsken, panden er tør, og svampene let gyldne, tages de af varmen og køles i en sigte, så eventuel overskydende væske kan dryppe fra.
I en skål kommes mayonnaise, svampe, løg, citronskal og -saft, og det smages til med trøffel, salt og peber.
Hotdoggen toppes med friske skiver af syrlige æbler og karse.
Velbekomme 🌭😊