Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.
Økologisk Back Bacon 🇩🇰
Kødbilens danske og økologiske version af den engelske back bacon. Mere mager end vores velkendte bacon, og har en røget smag, da den er røget over rød-el og bøgeflis. Der er lidt mere kød på dette baconstykke, fordi det er en udskæring af ryggen/kammen.
Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.
Ca. 340 g pr. pakke.
En del af tilbuddet “Kødpakker”.
kr. 100
Yderligere information
Vægt | 340 g |
---|
Tilberedning
Steges på pande, vendes et par gange, ved middel varme.
Bør varmebehandles før spisning
Ingredienser
Svinebryst uden ben og svær 97%, havsalt, rørsukker.
Røget over rød el og bøgeflis
Pakket i beskyttende atmosfære.
Næringsindhold pr. 100 gr.
Energi; 1505 kj/364 kcal
Fedt 32 gr
– heraf mættede fedtsyrer 13 gr
Kulhydrat: 0,5 gr
– heraf sukkerarter 0,4 gr
Protein: 18 gr
Salt 2,8 gr