Økologiske grillpølser fra danske fritgående dyr
Vores økologiske grillpølser er helt uden tilsætningsstoffer. De er fremstillet af Holmegaards Deli ApS, og du får 8 pølser pr. pakke. EU/Ikke-EU jordbrug DK-ØKO-100.
Klassisk Grillpølse med karamelliserede løg, syltede sennepskorn og marinerede skoleagurker
Syltede sennepskorn
- Gule sennepskorn
- 2 dl æbleeddike
- 2 dl sukker
- 1 dl vand
- 1 spsk salt
Blancher sennepskornene i 30 sekunder i frisk vand. Skyld dem i koldt vand.
Kog eddike, vand, sukker og salt op.
Kom de blancheret sennepskorn i den varme lage og lad det trække i et døgn.
Karamelliserede rødløg
- 1 kg rødløg
- 3 spsk sukker
- 1 tsk salt
- Peber
- Røget tabasco
- 2 spsk neutral olie
- 2 spsk smør
Lad smør og olie bruse op på en pande.
Snit løgene halvfint og kom dem på panden. Brun løgene af og tilsæt sukker. Lad dem simre under låg – husk at røre ofte. Når løgene er faldet helt sammen, fjernes låget. Løgene skal have lov til at karamellisere, indtil de er lækre og søde.
Marinerede skoleagurker
- 2 skoleagurker
- ½ dl lagereddike
- ½ dl vand
- 1 bundt dild
- 1 stk citron, skal + saft
- 1 tsk salt
Agurkerne skæres i tynde skiver på langs på en mandolin, ca 2 mm.
Dild snittes fint, og citronskallen rives på et fint rivejern.
Dressingen røres sammen og hældes over agurkerne.
Lad trække i en time.
Velbekomme 🌭😊