Økologiske kyllinge grillpølser med ramsløg og vesterhavsost
Den danske skov møder Vesterhavet i disse fantastiske grillpølser med ramsløg og vesterhavsost.
Pølserne er produceret i Danmark af dansk økologisk frilandskyllingekød, og er fri for e-numre, gluten og æg.
Kyllingepølse med Ramsløg og Vesterhavsost samt aioli, syltede rødløg og chips af vesterhavsost
Aioli
- ½ dl æggeblommer
- 1 spsk sennep
- Æbleeddike
- 1 tsk salt
- 0,3 l neutral olie
- 2 dl hvidløgsolie (Se opskrift under Bison pølsen)
- 1 fed hvidløg
Kom æggeblommer, eddike, sennep og salt i en høj skål. Blend det sammen med en stavblender. Når massen er homogen og skummende, tilsættes hvidløgsolien langsomt. Når hvidløgsolien er i, fortsættes der med neutral olie.
Smag til efter ønske med salt, sennep, hvidløg og peber.
Syltede rødløg
- 1 kg rødløg
- 2 dl æbleeddike
- 2 dl sukker
- 1 dl vand
- 1 spsk salt
Kog eddike, vand, sukker og salt op.
Snit rødløg fint og kom det i den kogende lage. Tag af varmen og lad trække i en time.
Eller køb dem færdige for at få lidt mere tid til hygge.
Chips af vesterhavsost
- 100 g vesterhavsost
Riv osten ud på en bageplade med bagepapir. Det skal ligge i et tyndt men tæt lag. Bag ved 170 grader, indtil det bobler og er gyldent over det hele.
Lad det køle på papiret, indtil det er sprødt. Herefter skal det opbevares i en lufttæt bøtte med masser af fedtsugende papir.
Velbekomme 🌭😊