Danske økologiske middagspølser af dansk frilandsgris – med hvidløg og fennikel
Grillpølserne er italiensk inspireret og dansk produceret af danske økologiske frilandsgrise.
Pølserne er selvfølgelig helt fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Ca. 8 pølser
Italiensk inspireret 🇮🇹 Dansk produceret 🇩🇰
Ingredienser
Dansk svinekød 90%*, vand, hvidløg* 0,4%, fennikel* 0,3%, krydderier*, lammetarm.
* = økologisk
Pakket i beskyttende atmosfære.
Fri for gluten, lactose og æg.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 1265 kj/305 kcal
Fedt: 26 gr
– heraf mættede fedtsyrer 9 gr
Kulhydrat: 1,6 gr
– heraf sukkerarter 0 gr
Protein: 16 gr
Salt: 1,8 gr
Tilberedning
Pandestegning: Varm panden med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme 8-10 min. til de er gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.
Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Grill pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.
Pølserne kan spises direkte fra pakken.