Økologisk Italiensk-inspireret Pølse med Hvidløg og Fennikel 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Italiensk-inspireret Pølse med Hvidløg og Fennikel 🇩🇰 Frost

Ca. 8 pølser pr. pakke (480 g).

En del af tilbuddet “Kødpakker”.

kr. 100

92 på lager

Loading...

Økologiske middagspølser af dansk frilandsgris med hvidløg og fennikel

Grillpølserne er italiensk-inspireret og dansk produceret af økologiske frilandsgrise.

Pølserne er selvfølgelig helt fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Ca. 8 pølser

Italiensk-inspireret 🇮🇹 Dansk produceret 🇩🇰

 

 

Italiensk-inspireret Grillpølse med Hvidløg og Fennikel samt tomatkompot, estragonmayo og fennikel crudité

Ciabattabolle

Vi var så heldige at kunne få en dygtig bager til at lave nogle lækre pølsebrød af hendes ciabattadej. Hvis du ikke er så heldig, så find et ciabatta sandviwichbrød og del det på langs, så du får et langt brød, der kan skæres op til en hotdogs.

Fennikel crudité

  • 1 stk fennikel
  • 1 stk citron, skal og saft
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt

Lav en marinade af halvdelen af citronsaften, halvdelen af citronskallen, olivenolie og salt.

Snit fennikel så tyndt som muligt på en mandolin og kom det i isvand med den anden halvdel af citronsaft + skal for at undgå, at din fennikel bliver brun.

Lige inden servering dryppes fennikel godt af og vendes med marinaden.

Estragonmayo

  • 3 stilke estragon
  • ½ stk skalotteløg
  • 2 dl mayonnaise
  • Salt

Skalotteløg hakkes fint og overhældes med kogende vand, lad trække i 30 sekunder og dræn.

Estragonen plukkes og hakkes fint. Røres sammen med mayonnaise, skalotteløg og salt.

Det kan med fordel laves dagen før, så smagen fra estragonen kan trække ud i mayonnaisen.

Tomatkompot

  • 250 g cherrytomater
  • 25 g basilikum
  • 1 rødløg
  • ½ dl balsamico
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stilk estragon
  • 1 spsk brun farin
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Cherrytomater og rødløg skæres i tern og steges i lidt olie. Når det hele er faldet lidt sammen, tilsættes 1 fed hvidløg, 1 stilk estragon, 1 spsk brun farin og balsamico.

Skru helt ned for varmen og lad det hygge i gryden, indtil det bliver en tæt kompot.

Velbekomme 🌭😊

Yderligere information

Vægt 480 g

Ingredienser

Dansk svinekød 90%*, vand, hvidløg* 0,4%, fennikel* 0,3%, krydderier* og lammetarm.

* = økologisk 

Pakket i beskyttende atmosfære.

Fri for gluten, laktose og æg.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi; 1265 kj/305 kcal
Fedt: 26 g
– heraf mættede fedtsyrer 9 g
Kulhydrat: 1,8 g
– heraf sukkerarter 0 g
Protein: 16 g
Salt: 1,8 g

Tilberedning

Pandestegning: Varm panden med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme 8-10 min. til de er gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.

Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Grill pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.

Pølserne kan spises direkte fra pakken.