Økologisk Tysk-inspireret Pølse med Merian og Muskat 🇩🇰
Loading...

Økologisk Tysk-inspireret Pølse med Merian og Muskat 🇩🇰

Ca. 8 pølser pr. pakke (480 g).

En del af tilbuddet “Kødpakker”.

kr. 100

Loading...

Grofthakket økologisk middagspølse af dansk frilandsgris – med merian og muskat

Grillpølserne er tysk inspireret og dansk produceret af danske økologiske frilandsgrise.

Pølserne er selvfølgelig helt fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Ca. 8 pølser – kogt & røget!

Tysk inspireret 🇩🇪 Dansk produceret.

 

 

Tysk-inspireret Grillpølse med merian og muskat samt to slags løg, sauerkraut og karse

Sauerkraut

Hvis du har alt for meget tid, kan du selv lave det ud fra din yndlingsopskrift. Ellers køber du det bare på glas eller dåse og luner det op inden servering.

Stegte løg

  • 100 g salatløg
  • 2 dl sødmælk
  • Majsstivelse eller maizena
  • Flagesalt

Snit salatløg i ca 3 mm ringe. Skil dem fra hinanden og kom dem i mælk. Lad dem ligge i ca. 24 timer for at trække syre og bitterhed ud af løgene.

Dryp løgene af og vend dem i majsstivelse. Det er vigtigt, at de er godt dækket over det hele, og at løgringene er skilt helt fra hinanden.

Fritter løgene ved ca 165 grader, indtil de er gyldne og sprøde. Krydr dem med salt, mens de er varme.

Bløde løg

  • 1 kg løg
  • 3 spsk smør
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk engelsk sovs
  • Salt og peber

Løgene skrælles og snittes fint, kommes på en kold pande med olie, smør og sukker og steges let ved middel varme.

Når løgene er faldet sammen, tilsættes engelsk sovs og en anelse vand.

Lad løgene karamellisere i ca. 45 minutter til de er søde og lækre. Hvis løgene stadig er blege og lyse, kan du tilsætte lidt sovsekulør, aka farve-forlænger, for at give en mørkere og dybere farve.

Pretzel pølsebrød

I Føtex sælger de et fantastisk pretzel style pølsebrød, som gør sig fantastisk til denne Tysk-inspireret hotdog, som vi har valgt at bruge her.

Top hotdoggen med brøndkarse for at få et lækkert frisk indspark.

Velbekomme 🌭😊

Yderligere information

Vægt 480 g

Ingredienser

Dansk svinekød 90%*, vand, merian* 0,2%, muskatblommemel* 0,15%, krydderier* og lammetarm.

*= økologisk 

Pakket i beskyttende atmosfære.

Fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi; 1265 kj/305 kcal
Fedt: 26 g
– heraf mættede fedtsyrer 9 g
Kulhydrat: 1,8 g
– heraf sukkerarter 0 g
Protein: 16 g
Salt: 1,8 g

Tilberedning

Pandestegning: Varm panden med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme 8-10 min. til de er gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.

Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Grill pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.