Grofthakket økologisk middagspølse af dansk frilandsgris – med merian og muskat
Grillpølserne er tysk inspireret og dansk produceret af danske økologiske frilandsgrise.
Pølserne er selvfølgelig helt fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Ca. 8 pølser – kogt & røget!
Tysk inspireret 🇩🇪 Dansk produceret.
Tysk-inspireret Grillpølse med merian og muskat samt to slags løg, sauerkraut og karse
Sauerkraut
Hvis du har alt for meget tid, kan du selv lave det ud fra din yndlingsopskrift. Ellers køber du det bare på glas eller dåse og luner det op inden servering.
Stegte løg
- 100 g salatløg
- 2 dl sødmælk
- Majsstivelse eller maizena
- Flagesalt
Snit salatløg i ca 3 mm ringe. Skil dem fra hinanden og kom dem i mælk. Lad dem ligge i ca. 24 timer for at trække syre og bitterhed ud af løgene.
Dryp løgene af og vend dem i majsstivelse. Det er vigtigt, at de er godt dækket over det hele, og at løgringene er skilt helt fra hinanden.
Fritter løgene ved ca 165 grader, indtil de er gyldne og sprøde. Krydr dem med salt, mens de er varme.
Bløde løg
- 1 kg løg
- 3 spsk smør
- 1 spsk æbleeddike
- 1 spsk sukker
- 2 spsk engelsk sovs
- Salt og peber
Løgene skrælles og snittes fint, kommes på en kold pande med olie, smør og sukker og steges let ved middel varme.
Når løgene er faldet sammen, tilsættes engelsk sovs og en anelse vand.
Lad løgene karamellisere i ca. 45 minutter til de er søde og lækre. Hvis løgene stadig er blege og lyse, kan du tilsætte lidt sovsekulør, aka farve-forlænger, for at give en mørkere og dybere farve.
Pretzel pølsebrød
I Føtex sælger de et fantastisk pretzel style pølsebrød, som gør sig fantastisk til denne Tysk-inspireret hotdog, som vi har valgt at bruge her.
Top hotdoggen med brøndkarse for at få et lækkert frisk indspark.
Velbekomme 🌭😊