Dansk grofthakket økologisk middagspølse fra dansk frilandsgris – med merian og muskat
Grillpølserne er tysk inspireret og dansk produceret af danske økologiske frilandsgrise.
Pølserne er selvfølgelig helt fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Ca. 8 pølser – kogt & røget!
Tysk inspireret 🇩🇪 Dansk produceret.
Ingredienser
Dansk svinekød 92%*, vand, havsalt 1,8%*, krydderier*, lammetarm.
* = økologisk
Pakket i beskyttende atmosfære.
Fri for e-numre, gluten, lactose og æg.
kogt og røget over rød el og bøgeflis
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 987 kj/221 kcal
Fedt: 25 gr
– heraf mættede fedtsyrer 10 gr
Kulhydrat: 1 gr
– heraf sukkerarter 0 gr
Protein: 15 gr
Salt: 1,7 gr
Tilberedning
Pandestegning: Varm panden med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme 8-10 min. til de er gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.
Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Grill pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.