Økologiske middagspølser fra danske økologiske fritgående dyr – med rosenpeber
Danske økologiske pølser helt uden tilsætningsstoffer. Kødet er dejligt groft hakket af 50% dansk økologisk oksekød og 40% dansk økologisk frilands svinekød – tilsat udsøgt smag med rosenpeber, citronskal, paprika og muskatnød.
Middagspølserne er selvfølgelig 100% fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Tilberedning
Pandestegning: Varm panden p med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme i 8-10 min. til de er gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.
Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Gril pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.
Pølserne kan spises direkte fra pakken
Ingredienser
Dansk Økologisk Svinekød 40%, Dansk Økologisk Oksekød 50%, vand, citronskal*, paprika*, sort peber*, muskatnød*, lamme tarm, rosen peber*.
* = Økologisk
Pakket i beskyttende atmosfære.
Fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Næringsindhold pr. 100 gr.
Energi; 1265 kj/305 kcal
Protein: 16 gr
Kulhydrat: 1,8 gr
– heraf sukkerarter o gr
Fedt: 26 gr
– heraf mættede fedtsyrer 9 gr
Salt 1,8 gr