Økologiske middagspølser fra danske økologiske fritgående dyr – med rosenpeber
Danske økologiske pølser helt uden tilsætningsstoffer. Kødet er dejligt groft hakket af 50% dansk økologisk oksekød og 40% dansk økologisk frilands svinekød – tilsat udsøgt smag med rosenpeber, citronskal, paprika og muskatnød.
Middagspølserne er selvfølgelig 100% fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
Økologisk Middagspølse med balsamico-syltede tomater, estragonmayo og chips
Balsamico-syltede tomater
- 12 cherrytomater
- 1 dl balsamico
- 1 fed hvidløg
- 1 stilk estragon
- 1 dl sukker
- 1 dl vand
- Salt
Snit et kryds i toppen af hver tomat. Kom dem i kogende vand i 30 sekunder og derefter i isvand. Nu er tomaterne klar til at få fjernet skindet.
Kog eddike, sukker, vand, salt, hvidløg og estragon op og kom det over de pillede tomater. Lad dem trække et par timer eller seks.
Skalotteløg med rosenpeber
- 4 skalotteløg
- ½ dl æbleeddike
- ½ dl sukker
- ¼ dl vand
- 1 tsk salt
- 1 tsk knust rosenpeber
Skalotteløgene snittes fint på det lang led.
Eddike, sukker, vand, salt og knust rosenpeber koges op, og løgene kommes i. Tag af varmen med det samme og lad det køle.
Estragonmayo
- 3 stilke estragon
- ½ skalotteløg
- 2 dl mayonnaise
- Salt
Skalotteløg hakkes fint og overhældes med kogende vand. Lad trække i 30 sekunder og dræn.
Estragon plukkes og hakkes fint. Det hele røres sammen og smages til.
Det kan med fordel laves dagen før, så smagen fra estragonen kan trække ud i mayonnaisen.
Køb din favorit grove, neutrale chips og top hotdoggen med denne.
Velbekomme 🌭😊