Økologiske Middagspølser 🇩🇰 Frostvare
Loading...

Økologiske Middagspølser 🇩🇰 Frostvare

En lækker groft hakket pølse af 50% dansk, økologisk oksekød og 40% dansk, økologisk frilands svinekød. Krydret med rosenpeber, citronskal, paprika og muskatnød.

Ca. 8 pølser pr. pakke (480 g).

En del af tilbuddet “Kødpakker”.

kr. 100

100 på lager

Loading...

Økologiske middagspølser fra danske økologiske fritgående dyr – med rosenpeber

Danske økologiske pølser helt uden tilsætningsstoffer. Kødet er dejligt groft hakket af 50% dansk økologisk oksekød og 40% dansk økologisk frilands svinekød – tilsat udsøgt smag med rosenpeber, citronskal, paprika og muskatnød.

Middagspølserne er selvfølgelig 100% fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

 

 

Økologisk Middagspølse med balsamico-syltede tomater, estragonmayo og chips

Balsamico-syltede tomater

  • 12 cherrytomater
  • 1 dl balsamico
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stilk estragon
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vand
  • Salt

Snit et kryds i toppen af hver tomat. Kom dem i kogende vand i 30 sekunder og derefter i isvand. Nu er tomaterne klar til at få fjernet skindet.

Kog eddike, sukker, vand, salt, hvidløg og estragon op og kom det over de pillede tomater. Lad dem trække et par timer eller seks.

Skalotteløg med rosenpeber

  • 4 skalotteløg
  • ½ dl æbleeddike
  • ½ dl sukker
  • ¼ dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk knust rosenpeber

Skalotteløgene snittes fint på det lang led.

Eddike, sukker, vand, salt og knust rosenpeber koges op, og løgene kommes i. Tag af varmen med det samme og lad det køle.

Estragonmayo

  • 3 stilke estragon
  • ½ skalotteløg
  • 2 dl mayonnaise
  • Salt

Skalotteløg hakkes fint og overhældes med kogende vand. Lad trække i 30 sekunder og dræn.

Estragon plukkes og hakkes fint. Det hele røres sammen og smages til.

Det kan med fordel laves dagen før, så smagen fra estragonen kan trække ud i mayonnaisen.

Køb din favorit grove, neutrale chips og top hotdoggen med denne.

Velbekomme 🌭😊

Yderligere information

Vægt 480 g

Tilberedning

Pandestegning: Varm panden p med en anelse olie, dæmp varmen, læg pølserne på panden og steg dem ved lav til medium varme i 8-10 min. til de er  gennemvarme og sprøde. Vend pølserne flere gange under stegningen.

Grill: Pensl pølserne med lidt olie, prik dem evt. et par steder. Gril pølserne i passende afstand til gløderne til de er gennemvarme og sprøde.

Pølserne kan spises direkte fra pakken

Ingredienser

Dansk grisekød 90%, vand, citronskal*, paprika*, sort peber*, muskatnød*, rosen peber* og lammetarm.

* = økologisk

Pakket i beskyttende atmosfære.

Fri for e-numre, gluten, laktose og æg.

Næringsindhold pr. 100 gr.

Energi; 1265 kj/305 kcal
Fedt: 26 g
– heraf mættede fedtsyrer 9 g
Kulhydrat: 1,8 g
– heraf sukkerarter 0 g

Protein: 16 g
Salt 1,8 g