Danske lammepølser af 100% dansk økologisk lam
Denne pølse bliver en klassiker denne sommer! Lammepølser fra danske økologiske lam, som er helt uden tilsætningsstoffer med en eventyrlig smag. Lammepølserne er med 92% dansk økologisk lammekød, kogt og røget. De er helt fri for e-numre, gluten, laktose og æg.
EU/Ikke-EU jordbrug DK-ØKO-100.
Du får ca. 8 pølser pr. pakke.
Dansk produceret
Lamme Grillpølse med romesco, feta, oreganomayo og chips
Oreganomayo
- 2 dl mayonnaise
- 25 g frisk oregano
- 25 g skalotteløg
- ½ chili
- Salt og peber
Snit skalotteløg fint og overhæld med kogende vand. Lad trække i 30 sekunder og dræn.
Hak oregano og chili fint.
Bland oregano, løg og chili sammen med mayonnaise og smag til med salt og peber.
Romesco
DEN SVÆRE:
- 3 røde peberfrugter
- 3 tomater
- 2 fed hvidløg
- 25 g mandler
- Olivenolie
- Salt og peber
- Sherryeddike
Gnid peberfrugterne og tomaterne med olie og grill dem hårdt over en åben flamme. Når de er sorte hele vejen rundt, kommes de i en pose, der lukkes tæt, hvor de damper af, indtil de er kolde. Gnid herefter skindet af og pil kernerne ud. Smid skind og kerner ud.
Rist mandlerne med hvidløg. Kom mandler og hvidløg i en blender og blend, indtil der ikke er nogle store stykker tilbage. Tilsæt tomater og peberfrugt og blend til en grov pesto. Smag til med salt, peber og sherryeddike.
DEN LETTE:
- 1 glas rød pesto
- 25 g mandler
- 1 fed hvidløg
- Sherryeddike
Kom det hele i en blender og blend, indtil massen er glat. Smag til med sherryeddike, salt og peber.
Top med knust feta og grove kartoffelchips.
Velbekomme 🌭😊