Danske økologiske okse grillpølser med chili
Vores økologiske grillpølser er helt uden tilsætningsstoffer. De er fremstillet af Holmegaards Deli ApS, og du får 8 pølser pr. pakke. EU/Ikke-EU jordbrug DK-ØKO-100.
Chili Grillpølse med mangosalsa, syltede rødløg, koriander og sesam-soya dressing
Mangosalsa
- 1 mango
- ½ rødløg
- ½ rød chili
- Lidt koriander
- 1 fed hvidløg
- Olivenolie
- 1 Lime, skal og saft
- Salt og peber
Skær mangoen i fine tern, snit rødløget, chili og hvidløg fint. Hak koriander og bland det hele sammen. Smag til med olie, salt, peber, limesaft og -skal.
Syltede rødløg
- 1 kg rødløg
- 2 dl æbleeddike
- 2 dl sukker
- 1 dl vand
- 1 spsk salt
Kog eddike, vand, sukker og salt op. Snit rødløg fint og kom det i den kogende lage. Tag af varmen og lad det trække i en time.
Eller køb dem færdige for at få lidt mere tid til hygge.
Sesam-soya dressing
Sesam-soya dressing laves nemt ved at tage en almindelig mayonnaise, som smages til med lidt soya, ristet sesamolie og limesaft efter egen smag.
Top med frisk koriander.
Velbekomme 🌭😊