Ca. 85% af vores kød er ØKOLOGISK – 100% af vores kød er DANSK

Levering i Danmark (brofast og Bornholm) + Sverige

Bruger

Opskrifter & Stegetips

Info & Hjælp

Kurv

Teamet

Mit navn er Casper, og jeg blev ansat hos Kødbilen i Torvehallerne i 2017. Da butikken i Lyngby åbnede, blev jeg fast inventar her, og det er også mig, du oftest vil møde i dag, når du besøger butikken. Når jeg ikke er i butikken, hjælper jeg til på lageret i Skovlunde.

Fun fact: Er exceptionelt god til at lave spareribs 🤤👌

Yndlingsudskæring: Culotte fra ungkvæg

Jeg hedder Dennis og er uddannet slagter i 2008. Udlært i Irma, hvor jeg arbejdede indtil 2017. Herefter overtog jeg Kødbilen i Torvehallerne sammen med Michael, min bror. Vi åbnede også butikken i Lyngby sammen i 2017. Tre år efter teamede jeg op med Morten om den online del af Kødbilen, som vi har drevet sammen siden. Du finder mig primært på lageret i Skovlunde, hvor jeg gør det, jeg elsker – forsyner vores kunder med dansk kvalitetskød.

Fun fact: Kåret til dagens medarbejder 721 dage i træk 🤪

Yndlingsudskæring: XXL Dobbelt Ribeye Stodder Steak

Jeg hedder Michael og er uddannet slagter i ’98. Jeg arbejdede som slagtersvend i Irma i fire år, og herefter som slagtermester i 12 år. Jeg blev selvstændig slagter i 2017, da jeg overtog og åbnede Kødbilen butikkerne i Torvehallerne og Lyngby. Jeg arbejder i dag på lageret i Skovlunde og i butikken i Lyngby.

Fun fact: Er Caspers og Dennis’ storebror 😎

Yndlingsudskæring: Økologisk Oksefilet

Navnet er Morten, og jeg er uddannet slagter i 2001. Herefter var jeg vidt omkring og arbejdede som både slagtersvend og slagtermester. I 2012 startede jeg Kødbilen, som på det tidspunkt var en fysisk bil, jeg solgte kød fra til hele landet. I 2013 gik Kødbilen online, og derfra har det jo bare taget fart 🚀 Jeg bruger mine hverdage på lageret i Skovlunde og sørger for altid TOPLÆKKERT kød til vores fantastiske kunder. 

Fun fact: ELSKER sol ☀️

Yndlingsudskæring: Økologisk Entrecote/Ribeyes

Jeg bliver kaldt Smith, og jeg er faktisk uddannet skiltemaler i tidernes morgen. Jeg kom til Kødbilen i 2023, da Morten adopterede mig 😉 Han kunne godt bruge et par hjælpende hænder og vidste, jeg altid klør på. Du finder mig primært på lageret i Skovlunde, men jeg fragter også kød mellem butikken i Lyngby og lageret.

Fun fact: Tidligere Sjællandsmester i fodbold ⚽️

Yndlingsudskæring: Økologisk Krogmodnet T-bone steak

Navnet er Morten, og jeg er uddannet slagter i 2001. Herefter var jeg vidt omkring og arbejdede som både slagtersvend og slagtermester. I 2012 startede jeg Kødbilen, som på det tidspunkt var en fysisk bil, jeg solgte kød fra til hele landet. I 2013 gik Kødbilen online, og derfra har det jo bare taget fart 🚀 Jeg bruger mine hverdage på lageret i Skovlunde og sørger for altid TOPLÆKKERT kød til vores fantastiske kunder. 

Fun fact: ELSKER sol ☀️

Yndlingsudskæring: Kalveentrecote / Skær-selv Ribeyes

Jeg hedder Dennis og er uddannet slagter i 2008. Udlært i Irma, hvor jeg arbejdede indtil 2017. Herefter overtog jeg Kødbilens fysiske butik i Torvehallerne sammen med Michael, min bror. Vi åbnede også butikken i Lyngby sammen i 2017. Tre år efter teamede jeg op med Morten om den online del af Kødbilen, som vi har drevet sammen siden. Du finder mig primært på lageret i Skovlunde, hvor jeg gør det, jeg elsker – forsyner vores kunder med dansk kvalitetskød.

Fun fact: Kåret til dagens medarbejder 721 dage i træk 🤪

Yndlingsudskæring: XXL Dobbelt Ribeye Stodder Steak

Mit navn er Casper, og jeg blev ansat hos Kødbilen i Torvehallerne i 2017. Da butikken i Lyngby åbnede, blev jeg fast inventar her, og det er også mig, du oftest vil møde i dag, når du besøger butikken. Når jeg ikke er i butikken, hjælper jeg til på lageret i Skovlunde.

Fun fact: Er exceptionelt god til at lave spareribs 🤤👌

Yndlingsudskæring: Culotte fra ungkvæg

Jeg hedder Michael og er uddannet slagter i ’98. Jeg arbejdede som slagtersvend i Irma i fire år, og herefter som slagtermester i 12 år. Jeg blev selvstændig slagter i 2017, da jeg overtog og åbnede Kødbilen butikkerne i Torvehallerne og Lyngby. Jeg arbejder i dag på lageret i Skovlunde og i butikken i Lyngby.

Fun fact: Er Caspers og Dennis’ storebror 😎

Yndlingsudskæring: Økologisk Oksefilet

Jeg bliver kaldt Smith, og jeg er faktisk uddannet skiltemaler i tidernes morgen. Jeg kom til Kødbilen i 2023, da Morten adopterede mig 😉 Han kunne godt bruge et par hjælpende hænder og vidste, jeg altid arbejder hårdt. Du finder mig primært på lageret i Skovlunde, men jeg fragter også kød mellem butikken i Lyngby og lageret.

Fun fact: Tidligere Sjællandsmester i fodbold ⚽️

Yndlingsudskæring: Økologisk Krogmodnet T-bone steak