Kalveentrecote / Skær-selv Ribeyes! 🇩🇰
Loading...

Kalveentrecote / Skær-selv Ribeyes! 🇩🇰

Så skal der kalveentrecote på bordet. Du får en hel steg – skær til ribeye bøffer eller lav hele stegen. Resultatet er et vanvittigt lækkert stykke kød uanset.

Køb 5 kg for kun 895,-. Du sparer intet mindre end 605,-. Det er da lige til at blive glad i låget af 🙂 

HOLDER PÅ KØL TIL 27/5 – KAN FRYSES!

Loading...

Udsøgt smag og alsidighed: Fersk Dansk Kalveentrecote

Opdag en ny favorit til grillen med vores ferske danske kalveentrecote. Du får en hel steg af uovertruffen kvalitet, som inviterer til en verden af kulinariske muligheder. Om du foretrækker ribeye bøffer skåret efter eget ønske, eller om du er til en hel, saftig steg, tilbyder vores kalveentrecote en eksklusiv smagsoplevelse med hver eneste mundfuld.

Perfektion på grillen

Denne kalveentrecote er skabt til grillen. Forestil dig de sprøde, karamelliserede kanter af en bøf, der netop har fået den perfekte stegeskorpe over de glødende kul. Kødets naturlige fedtmarmorering sikrer, at hver bøf forbliver saftig og smagfuld, mens den lette røg fra grillen tilføjer en dimension af smag, der er umulig at modstå.

Mens kalveentrecote er fantastisk skåret til bøffer, er hele stegen lige så imponerende, når den tilberedes i et stykke. Prøv at langtidsstege den på grillen eller i ovnen, så de milde, sødmefulde aromaer fra kalvekødet får lov til at udvikle sig. Server med en urteinfuseret stegeflødesauce for et sofistikeret twist eller hold det simpelt med et drys flagesalt og friskkværnet peber for at hylde kødets naturlige smag.

Fra grill til gourmetmåltid

Vores ferske danske kalveentrecote er den ultimative hovedingrediens, som omdanner din grillmiddag til en gourmetoplevelse. Den er ideel til sommerens havefester, hvor du kan imponere gæsterne med bøffer skåret på kryds og tværs og serveret med en sommerfrisk salat, eller til en hyggelig familie-weekend, hvor hele stegen bliver midtpunktet på spisebordet.

Smagen af Dansk Kødkunst

Når du vælger vores ferske kalveentrecote, vælger du mere end bare et stykke kød. Du vælger en del af Danmarks stolte tradition for fremragende kødkvalitet. Fra vores nøje udvalgte opdrættere til din tallerken, hver entrecote fortæller historien om håndværk, kærlighed til madlavning og en hengivenhed til kvalitet, som du kan smage i hvert eneste bid.

Yderligere information

Vægt 2000 g
Vælg pakkestørrelse

2,5 kg = 750,-, 5 kg = 895,- (Ass. Størrelser) SPAR 605,-