Økologisk Entrecotes/Ribeye 🇩🇰
Loading...

Økologisk Entrecotes/Ribeye 🇩🇰

Vores økologiske entrecôtes er for dig, der gerne vil have stor smag, men uden for meget fedt og sener. Det er oksekød af bedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. En god fedtfordeling og marmorering giver et saftigt og smagfuldt stykke kød, der egner sig til grill, pande og ovn. Spis den som steg eller skær ud til ribeye bøffer 🙂

Spar MEGET når du køber liiige lidt mere 😀 – hvem kan sige nej til det?!

 

Loading...

Økologisk entrecôtes til ribeye bøffer eller steg

Økologisk entrecôtes fra dansk, fritgående, økologisk ung-okse. Kødbilens entrecotes kan laves til de lækreste ribeye bøffer eller steg. Stykket, der bliver til entrecôtesteg og bøffer, sidder forrest på kamstykket og er blandt de fem møreste stykker kød på oksen.

Vores økologiske entrecôtes er for dig, der gerne vil have stor smag, men uden for meget fedt og sener. Kombinationen af græsfodring og et aktivt udeliv giver en speciel fedtmarmorering og derfor en helt fantastisk spiseoplevelse.

Dyrene har en langsom og naturlig vækst, hvilket er med til at gøre kødet særdeles smagfuldt og mørt. Det er oksekød af bedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. En god fedtfordeling og marmorering giver et saftigt og ekstra smagfuldt stykke kød, der egner sig til grill, pande og ovn. Navnet kommer fra det franske ord entrecôte, der oversat betyder “mellem ribbenene”.

Find opskrift og stegetips med entrecote her 

 

Yderligere information

Vægt 2400 g
Pakkestørrelse

2,4 kg = 960,-, 4,8 kg = 1395,- (2 gange ca. 2400 gram) SPAR 525,-, 6 kg = 1495,- (Assorteret størrelser) Spar 905,-