Økologisk entrecote til ribeye bøffer eller steg
Økologisk entrecôtes fra dansk, fritgående, økologisk ung-okse. Kødbilens entrecotes kan laves til de lækreste ribeye bøffer eller steg. Stykket, der bliver til entrecôtesteg og bøffer, sidder forrest på kamstykket og er blandt de fem møreste stykker kød på oksen.
Vores økologiske entrecôtes er for dig, der gerne vil have stor smag, men uden for meget fedt og sener. Kombinationen af græsfodring og et aktivt udeliv giver en speciel fedtmarmorering og derfor en helt fantastisk spiseoplevelse.
Dyrene har en langsom og naturlig vækst, hvilket er med til at gøre kødet særdeles smagfuldt og mørt. Det er oksekød af bedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. En god fedtfordeling og marmorering giver et saftigt og ekstra smagfuldt stykke kød, der egner sig til grill, pande og ovn. Navnet kommer fra det franske ord entrecôte, der oversat betyder “mellem ribbenene”.
Find opskrift og stegetips med entrecote her