Økologisk Entrecotes/Ribeye 🇩🇰
Loading...

Økologisk Entrecotes/Ribeye 🇩🇰

FLERE PAKKESTØRRELSER

SPAR 605,- ved køb af 6 kg:-)

Pris:

DKK 840DKK 1.495

Ryd
Loading...

Beskrivelse

Økologisk Entrecôtes til Ribeye bøffer eller steg

Økologisk entrecôtes fra dansk fritgående økologisk ung-okse. Kødbilens entrecotes til de lækreste rib-eye bøffer eller steg. Stykket der bliver til entrecôtesteg og bøffer sidder forrest på kamstykket og er blandt de fem møreste stykker kød på oksen.

Vores økologiske entrecôtes er for dig, der gerne vil have stor smag, men uden for meget fedt og sener. Kombinationen af græsfodring og et aktivt udeliv giver en speciel fedtmarmorering og derfor en helt fantastisk spiseoplevelse.

Dyrene har en langsom og naturlig vækst, hvilket er med til at gøre kødet særdeles smagfuldt og mørt. Det er oksekød af bedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. En god fedtfordeling og marmorering giver et saftigt og ekstra smagfuldt stykke kød, der egner sig til grill, pande og ovn. Navnet kommer fra det franske ord entrecôte, der oversat betyder “mellem ribbenene”.

Find opskrift og stegetips med entrecote her 

Entrecotes leveres fersk i thermokasse med køleelementer eller kan afhentes i butik i Lyngby eller på lager i Skovlunde. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her

Yderligere information

Vægt 2400 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk Entrecotes/Ribeye 🇩🇰”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.