100% Dansk kvalitetskød

Levering hele DK ( brofast ) 2-5 dage – gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Opskrifter & Stegetips

Dansk løsgående økologisk ung-okse

STEGETIPS: Oksemørbrad – den hurtige version

  • Brunes på pande/gryde i rigeligt smør
  • Sættes herefter i forvarmet ovn på en rist ved 180 grader varmluft til kernetemperatur på 53 grader. Det tager 20-30 min. afhængig af størrelse)
  • Hviletid 20 min. under viskestykke
  • Klar til servering

STEGETIPS: Oksemørbrad – langtidsstegt version

  • Brunes på pande/gryde i rigeligt smør
  • Sættes herefter i 80 grader alm. ovn på en rist i 1 time, derefter ned til 60 grader i 3 timer
  • Behøver ikke hviletid
  • Klar til servering

STEGETIPS: Oksefilet, Culotte, Entrecote, Tyndsteg, Cuvette
– den hurtige version

  • Rids fedtet og gnid salt samt ønskede krydderier i
  • Brunes på pande/gryde med fedtsiden først i smør – eller i ovnen på grill i 15 min.
  • Skru ned til 180 grader varmluft til den rammer kernetemperatur på 53 grader (Det tager 20-45 min. afhængig af størrelse)
  • Hviletid 25 min. under viskestykke
  • Klar til servering

STEGETIPS: Oksefilet, Culotte, Entrecote, Tyndsteg, Cuvette
– langtidsstegt version

  • Rids fedtet og gnid salt samt ønskede krydderier i
  • Brunes på pande/gryde med fedtsiden først i smør – eller i ovnen på grill i 15 min.
  • Sættes herefter i almindelig ovn ved 130 grader til kernetemperatur på 50 grader
  • Skru derefter ovnen ned til 60 grader, og lad den stå 3-12 timer (den kan ikke få for lang tid)
  • Behøver ikke hviletid
  • Klar til servering