material-

Gratis levering

I hele Danmark

et-}

Leveringstid

2-3 hverdage

material-

Kundeservice

60 60 60 53

fa-

Det bedste kød

Den billigste pris

Kødbilens stegetips

Oksemørbrad – den hurtige version

 

  1. Brunes på pande/gryde i rigeligt smør
  2. Sættes herefter i forvarmet ovn på en rist ved 180 grader varmluft til kernetemperatur på 53 grader. Det tager 20-30 min. afhængig af størrelse)
  3. Hviletid 20 min. under viskestykke
  4. Klar til servering

Oksemørbrad – langtidsstegt version

 

  1. Brunes på pande/gryde i rigeligt smør
  2. Sættes herefter i 80 grader alm. ovn på en rist i 1 time, derefter ned til 60 grader i 3 timer
  3. Behøver ikke hviletid
  4. Klar til servering

 

Oksefilet, Culotte, Entrecote, Tyndsteg, Cuvette – den hurtige version

 

  1. Rids fedtet og gnid salt samt ønskede krydderier i
  2. Brunes på pande/gryde med fedtsiden først i smør – eller i ovnen på grill i 15 min.
  3. Skru ned til 180 grader varmluft til den rammer kernetemperatur på 53 grader (Det tager 20-45 min. afhængig af størrelse)
  4. Hviletid 25 min. under viskestykke
  5. Klar til servering

 

Oksefilet, Culotte, Entrecote, Tyndsteg, Cuvette – langtidsstegt version

 

  1. Rids fedtet og gnid salt samt ønskede krydderier i
  2. Brunes på pande/gryde med fedtsiden først i smør – eller i ovnen på grill i 15 min.
  3. Sættes herefter i almindelig ovn ved 130 grader til kernetemperatur på 50 grader
  4. Skru derefter ovnen ned til 60 grader, og lad den stå 3-12 timer (den kan ikke få for lang tid)
  5. Behøver ikke hviletid
  6. Klar til servering

 

12 Kommentarer

  1. Christian

    Købte Lux Cuvette fra kødkvæg. Gav den 7 timer i Sous Vide ved 54 grader. Derefter brunet kort på grillen. Smør mørt kød med super smag. Det bliver ikke sidste gang.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!

X