100% Dansk kvalitetskød

Levering hele DK ( brofast ) 2-5 dage – gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Økologisk lam

I denne kategori finder du det bedste lammekød fra løsgående lam af racen texel fra Danmarks frodigste græsmarker.

De økologiske danske lam hjemtages fra forskellige gårdbrug. Deres filosofi og produkt handler om dyrevelfærd, økologi og kvalitet. Lammene går ude størstedelen af deres levetid og derfor opnår de en naturlig tilvækst, som giver lammekødet saft, kraft og meget høj kvalitet. Det danske kvalitetslammekød er uden den den kedelige smag af uld.

Aktiv 1

Økologisk lam

VERDENS BEDSTE LAMMEKØD FRA DANSKE FRITGÅENDE ØKOLOGISKE LAM

Fårene læmmer medio april. Efter 1-2 uger, når lammene er godt i gang og store nok til at ræven ikke udgør en trussel, kommer de alle på græs, hvor de går sommeren over. Omkring midten af august tages lammene fra fårene og lukkes ud på gode græsarealer. Når lammet er 12 måneder er det et får.

Lammene slagtes i august – december, efter et godt, frit og aktivt liv på masser af grønt græs.

Lammene lever af saftigt græs, vilde blomster og urter, der giver kødet en enestående smag og en sundere fedtsammensætning, samt et højere vitaminindhold. Dyrene har hele tiden adgang til frisk vand og foder, der hovedsageligt består af økologisk hø og ensilage – 100% fri for GMO! Lammene vokser dermed i et naturligt tempo.

Kødbilens lammekød er fra danske lam, der går frit og hygger med familien. De bliver derved ikke nemt syge, og skal derfor ikke have medicin. Lammene fodres med frisk græs og får masser af motion. De slagtes lokalt og kødet køres med kølebiler til Kødbilen og ud til masser af glade lammekød-spisende Kødbilen-kunder.

Gå på opdagelse i de forskellige udskæringer her på siden og bliv f.eks. positivt overrasket over den klassiske lammekotelet eller den saftige lammebov.

Hos Kødbilen indkøber vi HELE løsgående lam af racen texel som slagtes til alverdens udskæringer som du finder i kategorien med økologisk lammekød her. Dvs. vi køber ikke enkelte udskæringer fra lammet. Så når vi får lam på lager er det oftest alle udskæringer, men da der jo kun er 2 køller, 2 kroner osv. per lam bliver disse hurtigt udsolgt. Så husk at følge med i Kødbilens nyhedsbrev 💪👏😉

Vi køber kun 20-25 lam af gange for at sikre os det allerbedste møre og saftige lammekød til alle.

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære