Økologisk Lammekølle 🇩🇰 FROST
Loading...

Økologisk Lammekølle 🇩🇰 FROST

Flere pakkestørrelser

SPAR 605,- ved køb af 2 stk.

Pris:

kr. 750kr. 1.050

Ryd
Loading...

Økologiske lammekølle fra dansk fritgående lam – med skank

Med denne lammekølle får du yderst smagrigt og mørt kød. Mange vælger at langtidsstege lammekølle i ovnen – der findes tonsvis af lækre opskrifter og tilbehør – google er din ven her 🙂 Lammekøllen kommer fra fritgående danske lam, der er opvokset på frodige græsmarker og -bakker. De er fodret med græs som gør lammekødet perfekt mørt og giver en lækker smag. Lammekøllen er fra lammets bagben og har forskellige muskler, hvorfor der også kan være sener i kødet.

  • Smagrigt og mørt lammekød

Økologisk lammekølle kan afhentes i butik, ved stoppesteder eller afhentningssteder. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her

Hos Kødbilen indkøber vi HELE løsgående lam af racen texel som slagtes til alverdens udskæringer som du finder i kategorien med økologisk lammekød.  Dvs. vi køber ikke enkelte udskæringer fra lammet. Så når vi får lam på lager er det oftest alle udskæringer, men da der jo kun er 2 køller, 2 kroner osv. per lam bliver disse hurtigt udsolgt. Så husk at følge med i Kødbilens nyhedsbrev 💪 👏 😉.  Vi køber kun 20-25 lam af gange for at sikre os det allerbedste møre og saftige lammekød til alle.

Yderligere information

Vægt 1500 g