Økologisk Lammekølle 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Lammekølle 🇩🇰 Frost

Lammekøllen kommer fra fritgående danske lam, som er opvokset på frodige græsmarker og -bakker. De er fodret med græs, hvilket gør lammekødet perfekt mørt og giver det en lækker smag.

 

Loading...

Økologisk lammekølle fra dansk fritgående lam – med skank

Med denne lammekølle får du yderst smagsrigt og mørt kød. Mange vælger at langtidsstege lammekølle i ovnen. Der findes tonsvis af lækre opskrifter og tilbehør – google er din ven her 🙂 Lammekøllen kommer fra fritgående danske lam, som er opvokset på frodige græsmarker og -bakker. De er fodret med græs, hvilket gør lammekødet perfekt mørt og giver det en lækker smag. Lammekøllen er fra lammets bagben og har forskellige muskler, hvorfor der også kan være sener i kødet.

Hos Kødbilen indkøber vi HELE løsgående lam af racen Texel, som slagtes til alverdens udskæringer. Dem finder du i kategorien med økologisk lammekød. Når vi får lam på lager, er det derfor alle udskæringer Men da der kun er 2 køller, 2 kroner osv. pr. lam, bliver disse hurtig udsolgt. Så husk at følge med i Kødbilens nyhedsbrev 💪 👏 😉.  Vi køber kun 20-25 lam ad gangen for at sikre os det allerbedste møre og saftige lammekød til alle.

Yderligere information

Vægt 3000 g
Vælg pakkestørrelse

2,5 kg = 750,-, 5,0 kg = 1095,- (2 x Ca. 2500 g) SPAR 405,-