Økologisk lammeryg fra dansk fritgående økologisk lam
Lammeryggen kan f.eks. langtidssteges og serveres med rodfrugter og salat eller rødkål (psst… rødkålssalt). Langtidsstegt lammeryg giver en fantastisk smag og et lækkert, mørt kød. Plus en super saftig og sprød skorpe. Sæt f.eks. lammeryggen på en rist over rodfrugterne, så lammeryggen drypper ned i dem – det giver en eventyrlig smag.
- Skal ridses før stegning
Hos Kødbilen indkøber vi HELE løsgående lam af racen Texel, som slagtes til alverdens udskæringer. Dem finder du i kategorien med økologisk lammekød. Når vi får lam på lager, er det derfor alle udskæringer Men da der kun er 2 køller, 2 kroner osv. pr. lam, bliver disse hurtig udsolgt. Så husk at følge med i Kødbilens nyhedsbrev 💪 👏 😉. Vi køber kun 20-25 lam ad gangen for at sikre os det allerbedste møre og saftige lammekød til alle.