100% Dansk kvalitetskød

Levering hele DK ( brofast ) 2-5 dage – gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Økologisk gris

Kødbilens danske økologiske frilandsgrisekød fås i forskellige udskæringer – bl.a. svinemørbrad, nakkefilet, svinekam mv. Derudover har vi økologisk bacon UDEN NITRIT.

Svin er meget aktive og har brug for plads at boltre sig på, og det får de økologiske svin. Dermed er dyrevelfærden bedre hos de økologiske slagtesvin, end den er ved de konventionelle slagtesvin. For at mindske afstanden fra gård til slagteri, samarbejder vi med en række mindre lokale slagtehuse rundt om i landet. Vi tror på det gode håndværk, og på at sand kvalitet ikke er mulig uden grundlæggende respekt for miljø, dyr og mennesker.

Aktiv 1

Økologisk gris

HER FINDER DU DEN SMÆKRESTE KATEGORI MED DET LÆKRESTE ØKOLOGISKE GRISEKØD

Vores grisekød er specielt udvalgt fra de bedste og mest kvalitetsbeviste danske økologiske landbrug. Derfor får du altid det bedste svinekød fra danske løsgående økologiske grise hos Kødbilen. Vi er stolte af, at præsentere jer for Danmarks suverænt fedeste kategori med fast sortiment af det lækreste økologiske grisekød.

Økologisk grisekød fra fritgående grise

Grisene der opdrættes til slagtning går frit og 100% under åben himmel. At dyrene går frit gør, at de ikke bliver syge og de skal derfor ikke have medicin. De bliver fodret med økologisk foder uden GMO.

Grisekødet til Kødbilen bliver leveret af specielt udvalgte leverandører, der lever op til vores krav og derfor har den absolut bedst kvalitet. Landmanden behandler kødet og grisene slagtes helst også lokalt. Herefter bliver kødet pakket og kørt direkte til Kødbilen og ud til en masse glade kunder.

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære