100% Dansk kvalitetskød

Levering i hele DK (brofast) → Vælg tid og sted → gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Økologisk gris

Kødbilens danske økologiske frilandsgrisekød fås i forskellige udskæringer. Bl.a. svinemørbrad, nakkefilet, svinekam mv. Derudover har vi økologisk bacon UDEN nitrit. Vil du vide mere om Kødbilens grise? Se nedenfor.

Aktiv 1

Økologisk gris

HER FINDER DU DEN SMÆKRESTE KATEGORI MED DET LÆKRESTE ØKOLOGISKE GRISEKØD

Vores grisekød er specielt udvalgt fra de bedste og mest kvalitetsbeviste danske økologiske landbrug. Derfor får du altid det bedste svinekød fra danske løsgående økologiske grise hos Kødbilen. Vi er stolte af, at præsentere jer for Danmarks suverænt fedeste kategori med fast sortiment af det lækreste økologiske grisekød.

Fritgående grise

Grisene der opdrættes til slagtning går frit og 100% under åben himmel. At dyrene går frit gør, at de ikke bliver syge og de skal derfor ikke have medicin. De bliver fodret med økologisk foder uden GMO.

Grisekødet til Kødbilen bliver leveret af specielt udvalgte leverandører, der lever op til vores krav og derfor har den absolut bedst kvalitet. Landmanden behandler kødet og grisene slagtes helst også lokalt. Herefter bliver kødet pakket og kørt direkte til Kødbilen og ud til en masse glade kunder.

Dyrevelfærd

Svin er meget aktive og har brug for plads at boltre sig på, og det får de økologiske svin. Dermed er dyrevelfærden bedre hos de økologiske slagtesvin, end den er ved de konventionelle slagtesvin. For at mindske afstanden fra gård til slagteri, samarbejder vi med en række mindre lokale slagtehuse rundt om i landet. Vi tror på det gode håndværk, og på at sand kvalitet ikke er mulig uden grundlæggende respekt for miljø, dyr og mennesker.

Madspild

For at mindske madspild og tage det anatomiske ansvar, har Kødbilen valgt at fryse det økologiske svinekød ned når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen bliver slagtet når den er klar til det og ikke kun når der er mangel på en udskæring

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære

Ho, ho, ho... Julen er en travl tid 🎅🏻

Vi har klargjort kanen og glæder os til at levere kødet til jeres julebord 😉

Vores pakkenisser har meget travlt med at pakke julekød til alle jer dejlige kunder, og derfor kan vi i december desværre ikke imødekomme særlige ønsker ❤️

Pga. juletravlhed vil I også opleve længere svartid på mails 📬

Vi håber, I vil hjælpe os ved at dobbelttjekke indkøbskurv og leveringsdato, før I betaler 😄🎄

Slagterne ønsker jer alle en glædelig jul!