Økologisk “steg-selv” Flæskesvær 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk “steg-selv” Flæskesvær 🇩🇰 Frost

Skær dem i lige den bredde, du ønsker 🙂

Nogle “plader” har mere og andre mindre fedt.

Loading...

Dansk økologisk “steg-selv” flæskesvær

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

  • Læs, hvordan jeg tilbereder flæskesvær i ovnen i fanebladet herover.
  • Skær dem selv i den tykkelse, du ønsker.

Se også Kødbilens færdigstegte økologiske flæskesvær her

Yderligere information

Vægt 800 g
Vælg pakkestørrelse

1000 g = 100,-, 5,0 kg = 295,- (5 x ca. 1000 g) SPAR 205,-

Sådan laver jeg flæskesvær

  • Masser af groft salt masseres rundt
  • Sværene lægges i ovnen 180 grader varmluft i fad eller lign
  • Hver 15. min rudes der rundt med en ske så de ikke klæber sammen – og fedtet hældes fra
  • Når de er gyldne og sprøde, så er de færdige BUM! (45 min til en time ca.)