Økologisk Hamburgerryg 🇩🇰
Loading...

Økologisk Hamburgerryg 🇩🇰

Pr. pakke: Ca. 800 gram
Fra økologisk dansk gris 🐷
Saltet og røget!

Loading...

Økologisk hamburgerryg fra danske løsgående økologiske grise

Røget og saltet økologisk hamburgerryg af kamfilet fra økologisk dansk gris. Hamburgerryg er en udskæring af grisen (svinekam eller svineryg).

Hamburgerryg koges og kan serveres som varm ret eller kold som skiveskåret pålæg.

Når du vælger økologisk, får du en hamburgerryg, som har en ærlig og naturlig farve. Du får også kød fra slagtesvin, som er født på friland, og først bliver fravænnet fra søerne, når de er minimum 7 uger. Dermed er deres maver færdigudviklede så de kan klare sig uden deres mor. De har haft mulighed for at komme udenfor hele deres liv. Slagtesvinene har haft et godt og værdigt dyreliv, hvor de har haft mulighed for at leve med deres naturlig levebehov.

Yderligere information

Vægt 850 g
Vælg pakkestørrelse

Ca. 800 gram = 160,-, Ta 3 gange ca. 800 gram (2,4 kg) = 345,- SPAR 135,-

Opskrifter med økologisk hamburgerryg

Hamburgerryg i ovn

Tilbereder altid i ovn. Af med snore og evt. plastik. Smør den blanke side af folie godt med smør og pak hamburgerryggen helt ind. Lægges i et ovnfast fad med en smule vand i bunden. Ind i en 200 c varm ovn. En steg på 1 1/2 kilo skal have ca en time – sørg for at der hele tiden er vand i bunden af fadet. Jeg plejer at glasere den bagefter, men det er en smagssag. Lad stegen hvile 10 min efter den er taget ud af ovnen.

#kødbilenopskrifter, Amir Shashkalani, Facebook september 2019

Kogt hamburgerryg

Koger hamburgerryggen med laurbær blade, i ca 20 min, lader den stå i vandet i 20 min, så bliver den ikke tør. Hertil kartofler stuvede ærter og gulerødder eller spinat sovs. Andre gange bønnesalat , grønne bønner koges aldente, kommes i kold vand, hertil grøn salat blade, årstidens grønt olie eddike dressing.

#kødbilenopskrifter, Birgitte Nielsen, Facebook september 2019