Økologisk svine spoleben 🇩🇰
Loading...

Økologisk svine spoleben 🇩🇰

Ca. 800 gram (3-5 stk.)

SPAR 105,- ved køb af 5 pakker 🙂

Pris:

kr. 125kr. 395

Ryd
Loading...

Økologisk svine spoleben fra grisens forben – danske økologiske grise

Vi har både lavet ØLbraiseret spoleben 🍺  i denne uge OG så prøvede vi en heftig version, hvor vi blandede lige dele klassisk dansk oksehøjreb med denne sindsyge gris i en simreret. Vi opvarmede simreretten i ovnen lige inden den røg på bordet, og det gav den lækreste sprøde overflade – næsten ligesom tynd flæskesvær. Fantastisk resultat – prøv jer frem eller google de spændende opskrifter.

Spoleben er super mørt og bare lækkert – og så er det en billig udskæring fra grisen ! Fantastisk til simreretter og weekendspise til hele familien. Spoleben kan være svært at få fat i hos slagteren og økologisk spoleben er vel nærmest umuligt – MEN IKKE LÆNGERE – nu er økologisk spoleben nemlig fast på lager her i pakkemarkedet hos os 👊 🐷

Spoleben leveres eller kan afhentes i butik, ved stoppesteder eller afhentningssteder. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her

Yderligere information

Vægt 800 g

Opskrift på nøgleben

Opskrift fra Ole Gynther Heibøll Sørensen – vinder af facebook konkurrence den 26/8-2018 for bedste opskrift

  1. Nøglebenen brunes på grillen.
  2. Derefter i en gryde med vand, salt, laurbær, nelliker, peber, løg, hvidløg og gulerødder.
  3. Småsimre i ca. 1 times tid.
  4. Derefter sies vandet/suppen, som koges ind og jævnes til sovs. Benene kommes i ovnen/grillen til de er helt møre.

Noget af kogevandet kan gemmes til brug som en grundsovs til mange ting.

Hvis man vil pifte det hele op, så pensles benene inden de kommer i ovn/grill med en hjemmelavet BBQ marinade der består af ketchup, teriaki, brun farin/honning, Tabasco-sauce/chiliflager, løgpulver, sennepspulver.

“Nammenam, den sidder lige i skabet. Man kan evt. flå/rive kødet af benene og kommer det i en burgerbolle. Men jeg kan bedst lide at gnave det af.”

Ole vandt konkurrencen med denne opskrift pga. twistet med grill, fordi den er enkel og let at lave – og fordi vi slet ikke kan vente med at smage den tilhørende marinade også.