Økologisk Svinespoleben 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Svinespoleben 🇩🇰 Frost

Spoleben er super mørt og bare lækkert – og så er det en møgflabet udskæring fra grisen!

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Køb mere – Spar mere

Loading...

Økologisk svinespoleben fra grisens forben

Vi har både lavet ølbraiserede spoleben 🍺 i denne uge OG prøvet en heftig version, hvor vi blandede lige dele klassisk dansk oksehøjreb med denne sindssyge gris i en simreret. Vi opvarmede simreretten i ovnen, inden den røg på bordet, og det gav den lækreste sprøde overflade – næsten ligesom tynd flæskesvær. Fantastisk resultat – prøv jer frem eller google de spændende opskrifter.

Spoleben er super mørt og fantastisk til simreretter til hele familien. Spoleben kan være svære at få fat i hos slagteren, og økologiske spoleben er nærmest umulig at opstøve – MEN IKKE LÆNGERE – nu er økologiske spoleben nemlig fast på lager her hos os 👊🐷

 

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Yderligere information

Vægt 800 g
Vælg pakkestørrelse

800 g = 160,-, 1,6 kg = 275,- (2 x ca. 800 g) SPAR 45,-, 4 kg = 595,- (5 x ca. 800 g) SPAR 205,-

Opskrift på nøgleben

Opskrift fra Ole Gynther Heibøll Sørensen – vinder af facebook konkurrence den 26/8-2018 for bedste opskrift

  1. Nøglebenen brunes på grillen.
  2. Derefter i en gryde med vand, salt, laurbær, nelliker, peber, løg, hvidløg og gulerødder.
  3. Småsimre i ca. 1 times tid.
  4. Derefter sies vandet/suppen, som koges ind og jævnes til sovs. Benene kommes i ovnen/grillen til de er helt møre.

Noget af kogevandet kan gemmes til brug som en grundsovs til mange ting.

Hvis man vil pifte det hele op, så pensles benene inden de kommer i ovn/grill med en hjemmelavet BBQ marinade der består af ketchup, teriaki, brun farin/honning, Tabasco-sauce/chiliflager, løgpulver, sennepspulver.

“Nammenam, den sidder lige i skabet. Man kan evt. flå/rive kødet af benene og kommer det i en burgerbolle. Men jeg kan bedst lide at gnave det af.”

Ole vandt konkurrencen med denne opskrift pga. twistet med grill, fordi den er enkel og let at lave – og fordi vi slet ikke kan vente med at smage den tilhørende marinade også.