Økologiske Griseben 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologiske Griseben 🇩🇰 Frost

Nyd kraften og smagen fra naturen med Kødbilens økologiske blandede griseben. Perfekte til en nærende og smagfuld suppe eller fond.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Ca. 2 kg pr. pakke.

En del af tilbuddet “Kødpakker”.

kr. 100

Loading...

Økologiske blandede griseben

Nyd kraften og smagen fra naturen med Kødbilens økologiske blandede griseben. Perfekte til en nærende og smagfuld suppe eller fond. Disse griseben er fulde af naturlig kraft og dybde.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Yderligere information

Vægt 2000 g

Opskrift på nøgleben

Opskrift fra Ole Gynther Heibøll Sørensen – vinder af facebook konkurrence den 26/8-2018 for bedste opskrift

  1. Nøglebenen brunes på grillen.
  2. Derefter i en gryde med vand, salt, laurbær, nelliker, peber, løg, hvidløg og gulerødder.
  3. Småsimre i ca. 1 times tid.
  4. Derefter sies vandet/suppen, som koges ind og jævnes til sovs. Benene kommes i ovnen/grillen til de er helt møre.

Noget af kogevandet kan gemmes til brug som en grundsovs til mange ting.

Hvis man vil pifte det hele op, så pensles benene inden de kommer i ovn/grill med en hjemmelavet BBQ marinade der består af ketchup, teriaki, brun farin/honning, Tabasco-sauce/chiliflager, løgpulver, sennepspulver.

“Nammenam, den sidder lige i skabet. Man kan evt. flå/rive kødet af benene og kommer det i en burgerbolle. Men jeg kan bedst lide at gnave det af.”

Ole vandt konkurrencen med denne opskrift pga. twistet med grill, fordi den er enkel og let at lave – og fordi vi slet ikke kan vente med at smage den tilhørende marinade også.