100% Dansk kvalitetskød

Levering hele DK ( brofast ) 2-5 dage – gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Økologisk oksekød

Kødbilens danske økologiske oksekød kommer fra løsgående ung-okser og er noget af det bedst-producerede økologiske oksekød Danmark kan lave.

Oksekødet findes i et væld af udskæringer, der kan bruges i lige så mange forskelligartede retter. Her på siden finder du hele vores sortiment af oksekød. Hvis du allerede har en idé om, hvilken slags ret du skal lave – kan du nemt og hurtigt finde inspiration og gode tilbud i underkategorierne.

Aktiv 1

Økologisk oksekød

ØKOLOGISK OKSEKØD

Kødbilens økologiske oksekød kommer fra danske løsgående ung-okser. Ung-okserne er kvier eller studer helt uden hormonelle forstyrrelser og bl.a. derfor er kødet garanteret stjernemørt. Ung-okserne vi bruger til oksekødet er slagtet ved højst 30 måneder. Kødbilen har altid masser af økologisk oksekød på lager. I kategorierne øverst kan du få god inspiration til den ret du vil bruge kødet til, hvadenten det er simreretter, grill, bøffer eller andet.

Se stegetips og opskrifter med økologisk oksekød her

Tilbud på økologisk oksekød

Hver uge finder du masser af tilbud på Kødbilens økologiske oksekød. Vi har altid et stort udvalg af oksekød på tilbud af alle udskæringer inkl. noget af Danmarks bedste økologiske hakkede oksekød. Økologisk oksekød gør at oksekødet er velsmagende, mørt og selvfølgelig fri for tilsætningsstoffer. Det giver simpelthen bare et gladere dyr – og en gladere kunde.

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære