Økologisk Roastbeef af Tykstegsfilet 🇩🇰
Loading...

Økologisk Roastbeef af Tykstegsfilet 🇩🇰

Tykstegen kommer uden sene. Skær den til bøffer, medaljoner, roastbeef eller til tern i gryderetter.

UNDER HALV PRIS ved køb af 4 kg 🙂

 

Loading...

Økologisk Roastbeef af tyksteg fra ungokse

Denne økologiske roastbeef, udskåret fra tyksteg af ungokse, er et ægte kulinarisk vidunder. Kødet er kendt for sin fine struktur og mangel på sener, hvilket gør det til en fornøjelse at tilberede og spise. Fra bøffer til gryderetter, tilbyder denne roastbeef en smagsoplevelse, der begejstrer både kokke og gæster.

Denne økologiske tyksteg er perfekt til en bred vifte af retter. Prøv at lave en klassisk “engelsk bøf”, hvor kødets kvalitet virkelig kan komme til sin ret. Eller brug den til at lave en saftig steg, perfekt til søndagsmiddagen. Tykstegen er også ideel til at skære i bøffer, medaljoner eller til at tilføje i lækre gryderetter, hvor dens smag og mørhed vil berige enhver ret.

Ved at vælge denne økologiske roastbeef fra ungokse, støtter du ikke kun bæredygtig landbrugspraksis, men også din egen sundhed. Økologisk kød betyder mindre eksponering for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket resulterer i renere, sundere måltider. Uanset anledning, er denne roastbeef et sikkert hit, der kombinerer smag, kvalitet og etisk forbrug.

Se hvordan jeg skærer tykstegsfilet her

Yderligere information

Vægt 1300 g
Vælg pakkestørrelse

1 kg = 300,-, 2 kg = 495,- (2 x ca. 1 kg) SPAR 105,-, 4 kg = 595,- (assorterede størrelser) SPAR 605,-