Økologiske kyllingekøller 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologiske kyllingekøller 🇩🇰 Frost

Kødbilens køller, underlår, trommestikker… Kær kylling har mange navne. Men fælles for dem alle er det lækre, saftige kød.

Gør et godt køb og nup “DEN BILLIGE” pakke med 5 kg. SPAR 505,-

Loading...

Økologiske kyllingekøller

Køller, underlår, trommestikker… Kær kylling har mange navne. Vores økologiske kyllingekøller er kulminationen på dedikation til traditionelt landbrug og en ægte forståelse for dyrevelfærd. Opvokset frit på danske grønne arealer, bringer disse kyllingekøller ikke bare substans til dit måltid, men også en historie om et liv levet uden begrænsninger.

Sundhed og smag i harmoni

Med hver økologiske kyllingekølle får du ikke kun en udsøgt smag, men også fred i sindet, der følger med økologisk certificering. Disse køller er ikke bare et sundere alternativ til konventionelt kød, men også et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Nyd en saftig og mørt stykke kød, der er så rent, at du næsten kan smage den friske danske jord, det kommer fra.

Disse kyllingekøller er perfekte til et væld af tilberedningsmetoder, der vil begejstre enhver madentusiast. Langsomt ovnstegte i en stegeso eller marineret og grillet til perfektion – mulighederne er uendelige. Hvidløgsmariner dem for et klassisk twist, eller brug sous vide teknikken for en moderne og saftig nydelse. Hver pakke tilbyder dig frihed til at udforske, eksperimentere og nyde.

F.eks. i 2,5-3 timer ved 150 grader overdækket eller i stegeso til kødet er mørt og saftigt. De er ekstra lækre, når du BBQ- eller hvidløgsmarinerer dem eller sous vide.

Kyllingerne er pakket i pakker á 3-5 stk. køller på frost.

Yderligere information

Vægt 600 g
Vælg pakkestørrelse

600 g = 120,- (4 stk.), 3 kg = 395,- (assorterede størrelser) SPAR 205,-, 5 kg = 495,- (assorterede størrelser) SPAR 505,-