Øko Okse Cuvette 🇩🇰
Loading...

Øko Okse Cuvette 🇩🇰

Flere Pakkestørrelser:

SPAR 305,- ved køb af 5 kg:-) 

 

 

Pris:

kr. 200kr. 695

Ryd
Loading...

Økologisk okse cuvette

Cuvetten er skåret af den midterste del af oksens lår. Økologisk cuvette er mere smagfuld end eks. culotte og den bliver dejligt mør. Cuvette steges helt mør ved langtidsstegning og så fremstår stegen også rigtig flot med det røde kød helt til kanten.

Kombinationen af græsfodring og et frit og aktivt udeliv giver en speciel fedtmarmorering og derfor en spiseoplevelse, der er helt enestående.

Kødbilens økologiske okse cuvette fra frigående danske kødkvæg er bedste kvalitet og bedre for miljøet samt dyrevelfærd. Økologi betyder, at der bl.a. stilles særlige krav til tilblivelsen af okse cuvette og det er selvfølgelig vigtigt, når man, som os, værdsætter og respekterer dyret hele vejen fra opdræt til selve slagtningen. De økologiske landmænd sørger for, at alle kvæg lever et frit udeliv og fodres med økologisk græs. Når dyrene har opnået den rette vægt og alder bliver de slagtet. Kødet er ikke race bestemt, men nøje udvalgt ud fra form, farve, fedme mm. og smagen er mild og elegant.

Økologisk cuvette er et populært stykke kød, som kan tilberedes på både grill eller i ovn. Det er lækkert og nemt hverdagskød. Find opskrift og stegetips på cuvette her

Din øko cuvette leveres fersk i thermokasse med køleelementer.

Yderligere information

Vægt 1000 g