Økologisk oksegullasch med røget paprika
I Danmark hører der kartoffelmos til oksegullasch. Den må du selv lave, men vi har klaret resten med denne lækre simre/færdigret. Det er lækkert dansk og økologisk oksekød i den skønneste røgede paprikasauce tilsat bl.a. perberfrugt, tomat og champignon.
Ingredienser
Kyllingefond*, gulerod*, løg*, oksekød* (30,4%), tomat*, persillerod*, blomkål*, champignon*, majsstivelse*, peberfrugt*, hvidløg*, salt, røget paprika* (0,1%), kommen*, timian*, rosmarin*, peber*, laurbær*
*økologisk
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 359 kj/85 kcal
Fedt: 4,6 gr
– heraf mættede fedtsyrer 1,9 gr
Kulhydrat: 3,9 gr
– heraf sukkerarter 1,3 gr
Protein: 7,4 gr
Salt 0,46 gr
Tilberedning
Opvarmes til min. 75 grader