Krogmodnet Højreb fra kødkvæg 🇩🇰 VILD FØDSELSDAGS PRIS PRIS!
Loading...

Krogmodnet Højreb fra kødkvæg 🇩🇰 VILD FØDSELSDAGS PRIS PRIS!

SPAR 2505,- V/ KØB AF 10 DEJLIGE KG!

Pris:

kr. 1.200kr. 1.495

Ryd
Loading...

Krogmodnet højreb til helsteg, cotes de boeuf og STORE bøffer

Man fatter ikke hvor godt højreb smager før man prøver og i det hele taget er oksehøjreb et perfekt stykke kød til både bøffer og hele stege.

Udskæringen kan være svære at finde i supermarkeder, men det kan jo give anledning til at tage en tur forbi Kødbilen. Højreb er definitionen af det bedste fra ryggen ”med ben” og på vores højreb sidder benet stadig på – da det giver suverænt mere smag. Efterfølgende kan det i øvrigt bruges til oksefond eller saucer.

Den krogmodnede højreb kommer fra danske løsgående kødkvæg (Angus, Hereford etc), og er slagtet ved 13-42 måneder – derfor den lyse farve. Brug højreb til helsteg, cotes de boeuf og bøffer.

Når der skal krogmodnes, udvælges de allerbedste oksehøjreb. Det giver ikke mening at modne en enkelt bøf, for svindet bliver alt for stort. Herefter hænges kødet på kroge i nedkølede rum – mellem 1 og 3 grader – med rigtig god ventilation, så luften er tør og kold. Så går modningen ellers i gang. Og snart er Danmarks bedste krogmodnede højreb klar til dig hos Kødbilen – ufatteligt mørt, super koncentreret og smagsoptimeret – værsgo! 👊

Kødet, der skæres af oksehøjrebet, er noget af det møreste på dyret, hvorfor det er yderst populært. Det udgør midten af dyrets ryg, og starter der, hvor tykkammen ender. Oksehøjrebet strækker sig ned langs ryggen og slutter der, hvor mørbraden og tyndstegen starter.

 

Yderligere information

Vægt 2300 g