Krogmodnet Ribeye-stykke på ben 🇩🇰
Loading...

Krogmodnet Ribeye-stykke på ben 🇩🇰

Sku’ et være et stykke ribeye?🕺

Spar MEGET  ved køb af kun 8 kg. Det er CRAZY!!!

Loading...

Krogmodnet ribeye-stykke fra danske fritgående kødkvæg

Vores krogmodnede ribeye-stykke, også kendt som Côte de Boeuf, repræsenterer det ypperste inden for kødkvalitet. Skåret fra den højre ende af højrebet, hvor ribbenet stadig er intakt, giver dette stykke ikke blot et imponerende udseende, men også en uovertruffen smagsdybde. Det er det perfekte valg, når du ønsker at imponere dine gæster med både smag og præsentation. Benet tilfører en rigdom og intensitet til kødet, der er svær at finde i andre udskæringer.

Fra landbrug til luksuriøst måltid

Dette ribeye-stykke stammer fra fritgående kødkvæg, der har nydt en naturlig og omsorgsfuld opvækst på danske landbrug med fokus på dyrevelfærd og trivsel. Denne dedikation til kvalitet og bæredygtighed afspejles i hvert eneste bid af det saftige, møre kød. Krogmodningen, en omhyggelig proces på minimum 20 dage, forstærker kødets naturlige aromaer og teksturer, hvilket resulterer i en uforlignelig smagsoplevelse.

En alsidig delikatesse

Vores krogmodnede ribeye-stykke er alsidigt og let at tilberede, uanset om du foretrækker at grille det til perfektion eller stege det på panden. Dens rige smag og møre konsistens gør det til en fremragende hovedret, der kan serveres med alt fra enkle, friske salater til mere dekadente tilbehør som rødvinsreduktion eller cremede kartoffelretter. Uanset anledningen, vil dette ribeye-stykke være et kulinarisk højdepunkt, der taler til både øjet og smagsløgene.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Vælg pakkestørrelse

4 kg = 1800,-, 6 kg = 1595,- (assorterede størrelser) SPAR 1105,-, 8 kg = 1995,- (assorterede størrelser) SPAR 1605,-