Økologiske Andelår 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologiske Andelår 🇩🇰 Frost

Så har Kødbilen saftige og yderst smagfulde andelår til Mortens Aften, jul og alle andre tider på året, hvor der skal saftigt og smagfuldt kød på bordet. Andelårene kommer fra danske økologiske ænder.

Spar 150,- ved køb af 2 kg 🙂

Loading...

Økologiske andelår fra danske ænder

Så har Kødbilen saftige og yderst smagfulde andelår til Mortens Aften, jul og alle andre tider, hvor der skal saftigt og smagfuldt kød på bordet. Andelårene kommer fra danske økologiske ænder. Ænderne er rolige og fornøjelige dyr at kigge på. De vælter rundt på markerne i flokke og nyder livet med at snadre med vand og kan godt lave store huller med deres næb når de søger efter insekter og andre smådyr i jorden. Andelår er nemt at tilberede og kødet er både utrolig saftigt og med en intens lækker smag. Tilbered låret i ovnen eller steg på panden og tilsæt sæsonens tilbehør.

Andelår har en lækker, rig smag og en saftig tekstur, hvis de tilberedes korrekt. De kan være utroligt møre, især hvis de steges eller tilberedes langsomt, da det hjælper med at bevare saftigheden og gøre kødet mørt. Google dig evt. til de bedste måder at tilberede andelåret på. Kødet er mere fedtholdigt end f.eks. kyllingekød, hvilket også bidrager til saftigheden og smagen, der er karakteristisk og lidt sødere og mere intens end kyllingekødet. Fedtet i andekødet kan også give en ekstra dimension til smagen.

Yderligere information

Vægt 500 g
Vælg pakkestørrelse

500 g = 150,- (2 stk.), 2 kg = 450,- (8 stk.) SPAR 150,-