Beskrivelse
Økologiske oksekæber i flødesovs – færdigret
Færdigretten med økologiske oksekæber i flødesovs skal opvarmes til min 75 g. inden servering.
Retten kan optøes i køleskabet, eller tilberedes direkte fra frost. Hvis retten optåes direkte fra frost anbefaler vi lidt lavere varme. Retten er klar til servering, når hele retten måler mindst 75 °C. Bakken tåler hverken ovn eller mikroovn, så indholdet skal derfor over i en passende gryde eller skål.
Færdigretten leveres på frost med DAO FOOD i thermokasse med køleelementer eller kan kan afhentes i butik, ved stoppesteder eller afhentningssteder. Se alle Kødbilens leveringsmuligheder her
Ingredienser
Oksekæber* (25,4%)*, FLØDE38 %(20,4%)*,rødløg*, champignon*, HVEDEME*, salt,SMØR*, sukker*, balsamico øko (0,4%), krydderier*
*=økologisk oprindelse
Vand, drikke-, vejl. værdier (30,5%), Oksekæber Øko (25,4%), FLØDE 38 %, PISKEFLØDE (20,4%), rødløg i tern øko (10,2%), Champignon, rå (10,2%), HVEDEMEL (0,7%), Salt, stensalt, køkkensalt (0,7%), SMØR, SALTET (0,5%), Sukker, stødt melis (saccharose) (0,5%), balsamico øko (0,4%), ØKO røget paprika Kryta-300237 ( røget paprika* ) (0,3%) Timian Tørret (0,2%)
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi; 514 kj
Kcal: 123
Fedt total: 9,3 gr
– heraf mættede fedtsyrer 5,8 gr
– heraf enkeltumættede fedtsyrer 2,2 gr
– heraf flerumættede fedtsyrer 0,2 gr
Kulhydrat total: 3,4 gr
– heraf sukkerarter i alt 1,2 gr
– heraf stivelse 0,5 gr
Kostfibre 0,3 gr
Protein: 6,6 gr
Salt: 0,73 gr