Chicken supreme af danske økologiske kyllinger
Der bliver kræset om de små kyllinger helt fra start til slut. Kyllingerne bor i en lun stald med 30-35 grader døgnet rundt for at få den bedste start på livet som eksklusiv gourmet kylling. De har adgang til vand, varme og foder i døgnets 24 timer.
De udfolder sig på store græsfolde og nyder livet stille og roligt i 80-120 dage. Frilandskyllingerne er økologiske oprindelse og lever selvfølgelig af økologisk foder med arealer inde og ude, som selvfølgelig overholder økologiske kyllingehold. De får ingen former for medicin.
Chicken supreme er saftigt og smagsfuldt kyllingekød med mere struktur
Kødet har meget mere struktur end en industrikylling og den kræver længere tilberedning. Brystkødet skal skæres på tværs af fibrene. Længere voksetid og grønt græs er sammen med motion og frisk luft helt afgørende for den unikke smag og struktur kyllingekødet får indtil den endelige slagtedato. Det bliver saftigt og meget mere smagfyldt.