Økologisk Flap Meat / Bavette 🇩🇰
Loading...

Økologisk Flap Meat / Bavette 🇩🇰

Flap Meat/Bavette har en super smag med en lidt grov struktur, og kan med fordel skæres til store tern og bruges til fx. boeuf bourguignon.

Ta’ dobbelt op for kun 100,- mere

Loading...

DANMARKS BILLIGSTE!! Økologisk Flap Meat / Bavette

Flap Meat/Bavette er en muskel der sidder ved brystet/maven på dyret. Det kan grilles eller steges hårdt på begge sider og skæres tyndt som flanksteak. Flap Meat/Bavetten har en super smag med en lidt grov struktur, og kan med fordel skæres til store tern og bruges til fx. boeuf bourguignon.

  • Fra dansk, fritgående, økologisk okse
  • Super til grill, pande eller gryderetter
  • Flap Meat/Bavette steges ved hård varme på grill eller pande i 6-8 minutter. Derefter skal den hvile på skærebrættet i 10-15 min. Skæres skråt, på tværs af fibrene i tynde skiver. Så er der serveret!
  • Husk rødvin 🙂
  • 3-5 stk. pr. pakke

 

Yderligere information

Vægt 3000 g
Vælg pakkestørrelse

2,7 kg = 675,- (3-5 stk.), 5,4 kg = 775,- (assorterede størrelser) SPAR 575,-