Økologisk Flap Meat/Bavette 🇩🇰
Loading...

Økologisk Flap Meat/Bavette 🇩🇰

Køb mere og spar mere!

Pris:

kr. 675kr. 895

Ryd
Loading...

DANMARKS BILLIGSTE!! Økologisk Flap Meat/Bavette

Flap Meat/Bavette er en muskel der sidder ved brystet/maven på dyret.. Det kan grilles/steges hårdt på begge sider og skæres tyndt som flanksteak. Flap Meat/Bavetten har en super smag med en lidt grov struktur og kan med fordel skæres til store tern og bruges til fx. boeuf bourguignon.

  • Fra dansk løsgående økologisk okse
  • Super til grill, pande eller gryderetter
  • Flap Meat/Bavetten steges ved hård varme på grill eller pande i 6-8 minutter. Derefter skal den hvile på skærebrættet i 10-15 min. Skæres skråt, på tværs af fibrene i tynde skiver. Så er der serveret!
  • Husk rødvin 🙂
  • 3-5 stk pr pakke

 

Yderligere information

Vægt 3000 g