Økologiske Nyretapper 🇩🇰 VILD PRIS!!!
Loading...

Økologiske Nyretapper 🇩🇰 VILD PRIS!!!

De økologiske nyretapper er enormt smagsfulde og møre. Du får dem afpudsede og klar til brug. Kun sølvsene skal fjernes.

Spar op til 405,- ved køb af 3 lækre kg.

Loading...

Økologiske nyretapper fra dansk fritgående økologisk okse

Vores økologiske nyretapper, fra dansk fritgående økologisk okse, er en sand delikatesse. Kendt som en af de fineste udskæringer på en ko, er disse nyretapper både ekstremt smagsfulde og møre. De er afpudsede med omhu, og det eneste, der kræves, er en simpel fjernelse af sølvsenen for at forberede dem til madlavning.

Mangfoldighed i køkkenet

Disse nyretapper er utroligt alsidige og kan bruges i en række kulinariske kreationer. De egner sig perfekt til en hurtig stegning på panden for at opnå en karamelliseret overflade med en saftig, mørt indre. De kan også anvendes i fine snit til gourmet bøffer, eller skæres i strimler til brug i stir-fry, tacos og andre kreative retter. Deres rige smag og delikate tekstur gør dem ideelle til særlige lejligheder, såvel som til at løfte hverdagsmåltider til nye højder.

Vælger du disse økologiske nyretapper, støtter du ikke blot et bæredygtigt landbrug, men også en sundere livsstil. Kødet fra økologisk opdrættede dyr er fri for unødvendige tilsætningsstoffer, hvilket giver dig et rent og nærende produkt. Med disse nyretapper får du en kulinarisk oplevelse, der både tilfredsstiller smagsløgene og samvittigheden.

Se skærevideo >

 

Yderligere information

Vægt 1000 g
Vælg pakkestørrelse

1 kg = 300,-, 3 kg = 595,- (3 x ca. 1 kg) SPAR 305,-, 3 kg = 495,- (Jeg vil gerne hjælpe jer af med dem, I har i fryseren, og så spare lidt mere) SPAR 405,-

Opskrift med økologiske nyretapper

Økologiske nyretapper

Min bedste opskrift er at stege nyretapperne af så den får en flot brun farve. hvorefter jeg kommer salt og peber på. Kommer den i en fade med frisk timian. Kommer den i oven på 100 c i 16 timer så den bliver langttidsstegt. Så er den dejligt mør.
#kødbilenopskrifter, Michelle Frandsen, Facebook september 2019

Grillet nyretapper

Nyretapperne marineres i lidt olie med salt, peber, og hvidløgspulver i et par timer. Derefter grilles de på grillen indtil de er færdige.
#kødbilenopskrifter, Facebook september 2019