Kødbilen tilbyder gratis natlevering med DAO FOOD

Kødbilen leverer din ordre med DAO FOOD tirsdag-fredag mellem kl. 22:00 og 07:00.

Du accepterer at chaufføren stiller varerne jf. den leveringsform du har valgt. Kødbilen kan ikke holdes ansvarlig for forringelse af kødets holdbarhed eller tyveri. Ligeledes accepterer du at chaufføren fra DAO FOOD tager et billede af kassens placering som dokumentation for leveringen det aftalte sted.

Bor du i aflåst opgang?

DAO FOOD leverer dit kød om natten. Hvis du bor i en aflåst opgang, vælges leveringsformen “Gratis natlevering – Stilles i Termokasse foran hoveddør” og du går så ind på DAO FOOD og registrerer din nøgle samt indsender en kopi af nøgle til DAO – det gør du her. Hvis du er igang med at gennemføre din ordre så skriv f.eks. at du først vil modtage ordren om 8 dage – så DAO når at få din nøgle inden din levering.

Uden din nøgle kan DAO FOOD ikke komme ind om natten og afleverer istedet dit kød foran din opgangsdør.

Derfor skal du selv  sørge for at lave en nøgleaftale med DAO, så de modtager en kopi af din nøgle og kan komme ind i opgangen om natten. Får du normalvis leverer reklamer eller andre pakker fra DAO skal du stadig lave en nøgleaftale med DAO FOOD. Alternativt bliver kassen sat foran opgangsdøren og Kødbilen kan ikke holdes ansvarlig for evt. tyveri.

KØDBILENS LEVERINGSTIDER MED GRATIS NATLEVERING

Bestil dit kød inden mandag kl. 9 – vi leverer tirsdag morgen inden kl. 8
Bestil dit kød inden tirsdag kl. 9 – vi leverer onsdag morgen inden kl. 8
Bestil dit kød inden torsdag kl. 9 – vi leverer fredag morgen inden kl. 8

I forbindelse med helligdage kan Kødbilens leveringstider variere.

KØDBILENS LEVERINGSFORMER

Kødbilens tilbyder også levering om dagen med vores egen ekspresslevering, afhentning i butik i Lyngby, afhentning ved stoppesteder i Aarhus og Storkøbenhavn og en gang om måneden besøger Kødbilen Bornholm.

Du vælger din foretrukne leveringsform i kurven. Har du spørgsmål til leveringstiden kan du kontakte mig på telefon 60 60 60 53 eller e-mail info@kodbilen.dk

De møreste hilsner fra Morten

Tilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev

* indicates requiredTilmeld dig Kødbilens nyhedsbrev – så går du ikke glip af de bedste tilbud på kød online!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev idag – så går du ikke glip af et godt tilbud i morgen! Ca. to gange om ugen sender vi de bedste og mest populære tilbud til ca. 6.000 loyale kødbilen-kunder. Vil du heller ikke gå glip af et godt tilbud imorgen?

Kødbilen er i konstant udvikling med nye kødprodukter, tilbud og idéer – så sørg for at følge med :-).

X