Økologisk slagter tæt på dig, hjemme, på job og online

Kødbilen har også butikker og kørende biler, så du altid nemt og bekvemt kan få leveret dit kød derhjemme eller afhente, hvor det passer dig – og så kan du også handle 24/7 her på webshoppen.

Kødbilen butikker og kødbiler

På disse sider kan du se præcis, hvor og hvornår du kan finde Kødbilen tæt på dig og handle Danmarks nok bedste økologiske kød og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål. Herudover leverer Kødbilen kød til en lang række arbejdspladser på udvalgte ugedage. Kontakt os på telefon 60606053, hvis du vil høre mere.

Kødbilen online levering

Handler du online, kan du se Kødbilen.dks leveringstider her.

Kan du ikke finde en kødbil eller Kødbilen butik tæt på dig kan du altid ringe til Morten på telefon 60606053 eller maile på info@kodbilen.dk så ringer Morten dig på og aftaler levering.

KØDBILEN BUTIK I LYNGBY

I Kgs. Lyngby har Kødbilen på Gammelmose vej 119B åbent alle hverdage. Se mere om Kødbilen i Lyngby her

KØDBILEN I AARHUS

Kødbilen holder åbent i Aarhus hver torsdag, fredag og lørdag. Se mere om Kødbilen Aarhus her

KØDBILENS STOPPESTEDER

Vi kommer også forbi der hvor det er nemt for dig. Se Kødbilens stoppesteder her

KØDBILEN PÅ BORNHOLM

Kødbilen kommer til Bornholm ca. én weekend om måneden. Se mere om Kødbilen Bornholm her

Kødbilens økologiske slagter er det bedste økologiske kød til den bedste pris

Vi gør det nemt og billigt for hele Danmark at købe godt kvalitetskød til en god pris.

Det skal være nemt at købe godt kød

Med vores onlineshop, kørende kødbiler, butikker og Kødautomat møder vi jer der hvor I er – på arbejdspladsen, markedspladsen, online, på vej fra A til B – og gør det nemt at supplere ugens indkøb med det beste kød til hverdag og fest

Danmarks bedste kødtilbud

Kødbilen har ingen fordyrende mellemled. Som udgangspunkt sælger vi hele udskæringer, dvs. reele muskler uden diverse afpuds og vi har derfor ikke har til ekstra arbejdstimer. Derfor kan vi sælge det bedste kød til den billigste pris.

Økologisk kvalitetskød

Kødbilens kød er løsgående danske dyr, der fodres med økologisk foder. Vi udvælger meget kritisk de danske landbrug vi samarbejder med og har derfor altid det bedste kvalitetskød.

Gode råd om kød

I vores butikker og kødbiler har vi Danmarks bedste kød og rådgivning. Vi giver meget gerne gode råd til den perfekte middag, stegetips og på shoppen har vi gratis levering.