Økologisk slagter tæt på dig, hjemme, på job og online

Kødbilen har også butikker og kørende biler, så du altid nemt og bekvemt kan få leveret dit kød derhjemme eller afhente, hvor det passer dig – og så kan du også handle 24/7 her på webshoppen. På disse sider kan du se præcis, hvor og hvornår du kan finde Kødbilen tæt på dig og handle Danmarks nok bedste økologiske kød og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål. 

Kødbilens leveringsmuligheder

Du vælger helt frit, hvordan du vil have leveret eller afhente dit kød fra Kødbilen.

Læs mere om Kødbilens leveringsmuligheder via nedenstående links og vælg den leveringsform der gør dig glad

Kødbilens økologiske slagter er det bedste økologiske kød til den bedste pris

Vi gør det nemt og billigt for hele Danmark at købe godt kvalitetskød til en god pris.

Det skal være nemt at købe godt kød

Med vores onlineshop, kørende kødbiler, butikker og afhentningsteder møder vi jer der hvor I er – på arbejdspladsen, markedspladsen, online, på vej fra A til B – og gør det nemt at supplere ugens indkøb med det beste kød til hverdag og fest

Danmarks bedste kødtilbud

Kødbilen har ingen fordyrende mellemled. Som udgangspunkt sælger vi hele udskæringer, dvs. reele muskler uden diverse afpuds og vi har derfor ikke har til ekstra arbejdstimer. Derfor kan vi sælge det bedste kød til den billigste pris.

Økologisk kvalitetskød

Kødbilens kød er løsgående danske dyr, der fodres med økologisk foder. Vi udvælger meget kritisk de danske landbrug vi samarbejder med og har derfor altid det bedste kvalitetskød.

Gode råd om kød

I vores butikker og kødbiler har vi Danmarks bedste kød og rådgivning. Vi giver meget gerne gode råd til den perfekte middag, stegetips og på shoppen har vi gratis levering.