Dansk Kødkvæg Kødbilen

Dansk fritgående kødkvæg

Dansk fritgående kødkvæg skal være fra en lækker kødkvægsrace såsom Angus, Hereford mv. Kødet er derfor ikke racebestemt, men valgt udfra høje karakterer – form, farve, fedme osv. De er slagtet mellem 13-24 mdr. Smagen er fin og elegant, og ikke for kraftig. 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev med gode kødtilbud – tilmeld dig her:




Kunderne siger…

Det er bare super” fedt” med kødbilen- og så er kødet jo bare mørt saftigt til priser som både studenter, kontanthjælpsmodtagere og aldersrente nydere kan overkomme at betale.
Kirsten B.

38 Kommentarer

  1. michael schøsler

    krogmodnet højreb ( Dry aged ) må det fryses ned ??

    og hvad er generelt din holdning til at fryse dine varer ned 🙂 tænker mere i hvor store mængder man skal købe ind.

    Svar
    • Morten

      Det kan du sagtens👍

      Det er lidt med i konceptet😁

      Det sker der ikke noget ved

      Morten

      Svar
  2. Jane

    Hej. Er køerne ude hele året? Er de medicinfrie?

    Svar
    • Morten

      De går i haller om vinteren

      Mener at de kan pencelin max. En gang

      Morten

      Svar
  3. Marianne jeppesen

    Hej😊
    Forhandler du krondyrsmørbrad til nytår
    Mvh Marianne

    Svar
    • Morten

      Desværre

      Selv om det er lidt sent jeg svare😬

      Morten

      Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

x
GRATIS natlevering alle hverdage. Leveringstid 2-3 hverdage fra bestilling.

Modtag tilbud på kød

Tilmeld nyhedsbrevet og få tilbud på kød et par gange om ugen.

Tjek din inbox og godkend tilmeldingen!