100% Dansk kvalitetskød

Levering i hele DK (brofast) → Vælg tid og sted → gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Økologisk fjerkræ

Kødbilens fjerkræ vokser op med adgang til motion, græs og kløver. Vores landænder, kalkuner, gæs og hele skovkyllinger er opvokset i de midtsjællandske alper og slagtes på Vestsjælland. De har næsten ingen transporttid til slagteri og meget kortvarig stresspåvirkning. Her får du økologisk dansk fjerkræ til priser, så I tror, Kødbilen har fået pip!

Aktiv 1

Økologisk fjerkræ

DANSK FRITGÅENDE KYLLING, AND OG GÅS

Økokyllingen lever dobbelt så længe som den konventionelle kylling. Længere levetid betyder mere foder. Og økologisk foder er dyrere end konventionelt foder. Den lever i mindre flokke, og den skal også have mulighed for at få frisk luft under vingerne. Og når kyllingen kommer udenfor, skal minimum 70% af pladsen være beplantet med træer, buske og græs.

Skovkyllingen er helt speciel, da den selv ynder at finde sit mad i det fri, gerne i skoven. Derfor står skovkyllingens hus også tæt op ad skoven, og efter at kyllingen har forladt varmelampen lever den stort set kun i skovbunden.

Den lange levetid og kyllingens aktive færden i skoven giver kødet en fast struktur, mindre stegesvind og en fantastisk smag. Skovkyllingen skal langtidssteges for at få det bedste resultat.

Der har igennem mange år været rigtig meget debat omkring, at producenten pumper vand/lage ind i kyllingen, primært kyllingebryst. Det betyder for det første, at du betaler for vand og det reelle stykke kylling vejer mindre end det, der står på pakken. Men tilsætningen af lage betyder også, at kyllingen går fra at være en fersk og dermed optimal fødevare til at være en forarbejdet fødevare, som vi anbefales at begrænse.

Så ønsker du 100 % rent kyllingekød, ja så er økologisk kylling det sikreste valg, da det ikke er tilladt at bruge smagsforstærkere i økologiske fødevarer.

Skovkyllinger

Vores udskårne skovkyllinger kommer direkte fra økologisk gård og landbrug i Jylland, hvor de lever 90 dage på grønne arealer og vokser sig store og saftige, før de køres til Tyskland, hvor de slagtes og pakkes samme dag.

Aktiv 1

Forslag til dig

Aktiv 1

Ugens mest populære

Ho, ho, ho... Julen er en travl tid 🎅🏻

Vi har klargjort kanen og glæder os til at levere kødet til jeres julebord 😉

Vores pakkenisser har meget travlt med at pakke julekød til alle jer dejlige kunder, og derfor kan vi i december desværre ikke imødekomme særlige ønsker ❤️

Pga. juletravlhed vil I også opleve længere svartid på mails 📬

Vi håber, I vil hjælpe os ved at dobbelttjekke indkøbskurv og leveringsdato, før I betaler 😄🎄

Slagterne ønsker jer alle en glædelig jul!