Økologisk kyllingebryst 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk kyllingebryst 🇩🇰 Frost

Danmarks nok bedste økologiske kyllingebryst uden ben og med skind 😃 Ingen lage!

DON’T BE A CHICKEN – Ta’ 5 kg og spar 375,-

Loading...

Danmarks Bedste Økologisk Kyllingebryst – En Smag af Renhed og Kvalitet

Velkommen til en verden, hvor kvalitet, smag og dyrevelfærd går hånd i hånd. Vores økologiske kyllingebryster er nøje udvalgt for at sikre dig den højeste kvalitet og den mest sublime smagsoplevelse. Disse kyllingebryster kommer fra økologiske kyllinger, som har nydt friheden til at vandre frit i det åbne landskab, badet i sollys og frisk luft.

Hos os er “økologisk” ikke blot en betegnelse, men et løfte om rene produkter uden brug af kunstige tilføjelser eller antibiotika. Vores kyllinger opvokset med kærlighed og respekt for naturen, hvilket resulterer i saftige og smagfulde kyllingebryster, der skiller sig ud som Danmarks bedste. Det er den ægte smag af kylling, som mange har glemt, men som vi stolt serverer.

Vores økologiske kyllingebryster er perfekte for den bevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller dyrevelfærd. Uanset om de grilles, steges, eller langtidskoges, lover vi dig en saftig og lækker oplevelse, som både tilfredsstiller ganen og samvittigheden. Disse kyllingebryster er specielt udvalgt til at give dig den bedste kulinariske oplevelse, hver gang.

Vi forstår vigtigheden af at vide, hvor din mad kommer fra. Derfor kommer vores kyllinger fra gårde, hvor der lægges vægt på bæredygtighed og etik. Ved at vælge vores økologiske kyllingebryster, støtter du ikke kun en mere ansvarlig fødevareproduktion, men du inviterer også naturens reneste smage ind i dit køkken.

Gør dit næste måltid til en oplevelse ud over det sædvanlige med Danmarks bedste økologiske kyllingebryster. Fordi du fortjener det reneste, det saftigste, og simpelthen det bedste.

Velbekomme!

Forslag til tilberedning: Kyllingebrystet steges ved 200 grader i ovnen i ca. 20 minutter. Her efter skal de trække i yderligere 20 minutter. Prøv også at smide dem på grillen, hvor de bliver fantastisk saftige og sprøde. Vi har lavet en lækker opskrift på kyllingebryst med porre og estragon i flødesauce, som du kan se i fanebladet herover.

Kyllingerne er pakket i pakker á 2 stk. bryst på frost.

Yderligere information

Vægt 600 g
Vælg pakkestørrelse

600 gram = 210,- (2 stk.), 2500 gram = 750,- (ass. størrelser, 2 stk./pk.) SPAR 125,-, 5000 gram = 1375,- (ass. størrelser, 2 stk./pk.) SPAR 375,-

Opskrift med kyllingebryst

Kyllingebryst med porre og estragon i flødesauce serveret med jasminris til

2 personer

Tag kyllingebrysterne ud af fryseren dagen før tilberedning og tø dem op i køleskabet (ca. 600 gram – to kyllingebryster i en pakke). Vi delte ét kyllingebryst á 300 gram og gemte det andet til en anden ret dagen efter. Krydr det med salt & peber.

Vi serverede retten med kogte jasminris til, så hvis du ønsker ris til, skal du sætte dem over, når du begynder på retten.

Til saucen:
1 stor porre
½ citron
2 fed hvidløg
Frisk estragon 2 spsk. (tørret kan også bruges), men jeg kan bedst lide at bruge friske krydderurter
Lidt persille
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
Olivenolie
Salt & peber

Hak hvidløget fint og hæld det på en kold stegepande sammen med ca. 1 spsk. olivenolie. Tænd på svag varme og lad olien stå og trække smag af hvidløget et par minutter.

Rens porren – halvér den på langs og snit den i små stykker. Læg porrestykkerne i koldt vand i en skål for at rense dem for jord. Når jorden er væk sier du vandet fra i en sigte. Tilføj porrestykkerne på panden sammen med hvidløget og olien. Når porrestykkerne begynder at falde lidt sammen, tilføjes estragon og blandes godt.

Læg porrerne til side i den ene side af panden og steg kyllingebrystet midt på panden med skindsiden nedad. Læg porrerne op på brystets rå side, mens du steger brystet i 5 minutter ved medium varme. Vend herefter kyllingen og tilsæt hvidvinen. Kom et låg på og skru ned på lavt blus og lad det småsimre i 10 minutter.

Tag kyllingen fra og lad den hvile, mens du tilføjer fløden og skruer op til medium varme. Smag saucen til med salt og peber og evt. lidt ekstra estragon samt citronsaft. Når saucen tykner, er retten klar til servering. Skær kyllingen i skiver og servér med ris samt et drys af persille og evt. estragon på toppen.

Velbekomme !