100% Dansk kvalitetskød

Levering i hele DK (brofast) → Vælg tid og sted → gratis>995,-

Bruger

Stegetips

Info & hjælp

Kurv

Edderkoppen af Økologisk Dansk Okse (Araignée) 🇩🇰

“Araignée” betyder “edderkop” på fransk, men hos Kødbilen og inden for gastronomien betyder det skærebøf. Edderkoppen/araignée-bøffen er skåret fra skulderområdet og er en saftig og velsmagende bøf med en god marmorering af fedt, hvilket giver ekstra smag og saftighed under tilberedningen.

Overrask dine gæster med en ultralækker bøf med et eksotisk navn og køb 3 kg for 750,- 😉

Økologiske Andelår 🇩🇰 Frost 10 Stk/2000 g.

Andelår

Så har Kødbilen saftige og yderst smagfulde andelår til Mortens Aften, jul og alle andre tider på året, hvor der skal saftigt og smagfuldt kød på bordet. Andelårene kommer fra danske økologiske ænder.

Spar 205,- ved køb af 2 kg 🙂

Hakket Øko Skinkekød 8-12% 🇩🇰 Frost

Dansk hakket skinkekød fra danske økologiske frilandsgrise. Kødet er perfekt til f.eks. frikadeller, karbonader eller kødsauce og lasagne med gris. Med en fedtprocent på 8-12% er det forholdsvis fedtfattigt, men stadig med super smag.

Gå ALL IN!!! og spar 505,- ved køb af 8 kg.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Økologisk Secreto Gris 🇩🇰 Frost

Secreto, som betyder ‘hemmelighed’, er ikke blot et navn, men en beskrivelse af dens unikke placering og overlegne kvalitet.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Få en unik smagsoplevelse. Ta’ flere, spar mere!

Økologisk Presa Gris 🇩🇰 Frost

Her får du Kødbilens eksotiske udskæring – stadig dansk og stadig økologisk. Udskæringen Presa er ikke så kendt, men det er et super mørt stykke fra grisens nakke.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Få en unik smagsoplevelse. Ta’ flere, spar mere!