Økologisk Flanksteak fra Gris 🇩🇰 Frost
Loading...

Økologisk Flanksteak fra Gris 🇩🇰 Frost

Vores flanksteak fra gris er en sand delikatesse, der kommer direkte fra den bagerste del af grisens bryst, helt uden ben. Hver bid byder på en kraftig smagsoplevelse, der vil tilfredsstille enhver kødelsker.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Pr. Pakke: Ca. 600 gr.

Super magert kød og kraftig smag

Loading...

Flanksteak fra gris fra danske økologiske fritgående grise

Vores flanksteak fra gris er en sand delikatesse, der kommer direkte fra den bagerste del af grisens bryst, helt uden ben. Kendt for sit magre kød og intense smagsprofil, er denne udskæring en lækker variant til den traditionelle flanksteak af oksekød. Hver bid byder på en kraftig smagsoplevelse, der vil tilfredsstille enhver kødelsker.

Alsidig og nem at tilberede

Denne flanksteak er utroligt alsidig og kan tilberedes på mange måder. Den er ideel til stegning, braisering, kogning eller grilning. For at få det bedste ud af denne udskæring, serveres den bedst udskåret i tynde skiver langs muskelfibrene, hvilket sikrer en mør og lækker spiseoplevelse. Den er perfekt i alt fra salater til hovedretter og er en fremragende tilføjelse til ethvert måltid.

Økologisk og ansvarligt

Når du vælger vores flanksteak fra gris, vælger du et produkt fra danske økologiske fritgående grise. Denne tilgang sikrer et højere dyrevelfærd og understøtter bæredygtige landbrugspraksisser. Nyd et stykke kød, hvor kvalitet og ansvarlighed går hånd i hånd.

Kødbilen har valgt at fryse det økologiske svinekød ned, når grisen har hængt og modnet til perfektion. Derved opnår vi det bedste resultat. Grisen slagtes, når den er klar til det, ikke kun, når der er mangel på en udskæring.

Yderligere information

Vægt 600 g
Vælg pakkestørrelse

600 g = 150,-, 1,2 kg (2 x ca. 600 g) = 225,- SPAR 75,-

Philly cheese pork sandwich med flanksteak af gris

Opskrift på Philly cheese pork sandwich

2 personer

Tag flank af gris (600 gram i en pakke – nok til 2-3 personer) ud af køleskabet ½-1 time før tilberedning.

Fyld til sandwichen

1 stort løg eller 2 mindre
1 grøn peberfrugt
Tørret chili pulver
4 skiver modnet cheddar og evt. lidt parmesanost i stykker eller revet. Jo mere ost, jo mere greasy sandwich.
Olivenolie til stegning
Griseflank i tern eller strimler (ca. 3-400 gram). Vi gemte resten af flanken rå til dagen efter til en anden ret.
3 spsk mayonnaise
1 fed hvidløg
Sandwichbrød (jeg købte et billigt ciabattabrød og delte i to)
Salt & peber

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
  • Efter du har afpudset kødet for fedtet, skæres det i strimler eller tern og krydres med salt & peber.
  • Svits kødet ved høj varme til det tager lidt farve i ca. 2-3 minutter. Sæt kødet til side og lad det hvile på en tallerken.
  • Skær løg og peberfrugt i strimler og svits begge dele i olie ved medium varme.
  • Tilsæt salt og masser af peber. Løgene skal blive klare i farven (ikke mørke). Drys med lidt tørret chiliflager.
  • Tilsæt det forstegte kød og top med osten fordelt i panden, som skal kunne tåle at komme i ovnen.
  • Sæt panden i ovnen ca. 5-10 minutter for at smelte osten. (Hvis din pande ikke kan tåle ovn, hælder du det over i et ildfast fad).
  • Imens osten smelter griller/varmer du dine sandwichbrød (jeg brugte en toaster). Pres hvidløget og rør i mayonnaisen og smør brødene med hvidløgsmayonnaisen.
  • Tag fyldet ud af ovnen og fordel i de smurte sandwichbrød.

 

Velbekomme!