Flanksteak fra dansk kødkvæg 🇩🇰
Loading...

Flanksteak fra dansk kødkvæg 🇩🇰

2500 G. Pr. Pakke (3-5 Stk. Pr. Pakke)

SPAR 430,- ved køb af 5 kg. 🙂 

Pris:

kr. 565kr. 795

Ryd
Loading...

Flanksteak fra dansk fritgående Kødkvæg

Flanksteak er en forholdsvis overset udskæring, der er placeret under kvægets mørbrad og ikke langt fra brystet. At flanksteaken er noget overset, kan man nu undre sig over, da vi danskere jo ellers er meget glade for oksekød – og med god grund: Oksekød passer til det meste, og det er fyldt med smag og god næring.

Selvom den indeholder ordet steak, så er flanksteak ikke så meget en steak, som det er en steg. Flankesteaken er, når den er blevet trimmet for fedt, et fladt stykke kød, med store muskelfibre. Der er ikke meget bindevæv i kødet, og derfor kan en flankesteak blive utroligt mør, hvis den tilberedes rosa. Der er ikke ben i en flanksteak

En flanksteak kan man med fordel marinere, stege på pande, grille eller anvende til diverse gryderetter. Efter tilberedning skal den hvile og derefter skæres på skrå i meget tynde skiver på tværs af kødfibrene.

Yderligere information

Vægt 500 g