Flanksteak fra dansk kødkvæg 🇩🇰
Loading...

Flanksteak fra dansk kødkvæg 🇩🇰

Flere pakkestørrelser:

SPAR 280,- ved køb af 5 kg. 🙂 

Pris:

DKK 175DKK 695

Ryd
Loading...

Beskrivelse

Flanksteak fra dansk fritgående Kødkvæg

Flanksteak er en forholdsvis overset udskæring, der er placeret under kvægets mørbrad og ikke langt fra brystet. At flanksteaken er noget overset, kan man nu undre sig over, da vi danskere jo ellers er meget glade for oksekød – og med god grund: Oksekød passer til det meste, og det er fyldt med smag og god næring.

Selvom den indeholder ordet steak, så er flanksteak ikke så meget en steak, som det er en steg. Flankesteaken er, når den er blevet trimmet for fedt, et fladt stykke kød, med store muskelfibre. Der er ikke meget bindevæv i kødet, og derfor kan en flankesteak blive utroligt mør, hvis den tilberedes rosa. Der er ikke ben i en flanksteak

En flanksteak kan man med fordel marinere, stege på pande, grille eller anvende til diverse gryderetter. Efter tilberedning skal den hvile og derefter skæres på skrå i meget tynde skiver på tværs af kødfibrene.

Flanksteak leveres fersk i thermokasse med køleelementer.

Yderligere information

Vægt 500 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flanksteak fra dansk kødkvæg 🇩🇰”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.