Spidsbryst fra Dansk Kødkvæg 🇩🇰
Loading...

Spidsbryst fra Dansk Kødkvæg 🇩🇰

Kødbilens spidsbryst kommer fra dansk fritgående kødkvæg (Angus, Hereford m.fl.). Spidsbryst er et fantastisk stykke kød med god smag, som kan spises kogt, sprængt eller i diverse gryderetter.

Gå ALL IN og køb 10 kg til under halv pris: 995,-. Det er jo helt VILDT!!! Du sparer 1005,-.

Loading...

Luksus spidsbryst

Når du vælger Kødbilens spidsbryst, investerer du i mere end bare et måltid; du investerer i topkvalitet og smagsrigdom. Udsøgt kød fra dansk fritgående kvæg, herunder racer som Angus og Hereford, sikrer et produkt, der er overlegent i både smag og tekstur. Spidsbrystet er et saftigt og aromatisk stykke kød, der er ideelt til en lang række kulinariske kreationer.

Traditionelle og nyskabende retter

Det robuste spidsbryst er en sand mester i forvandling og kan tilpasses enhver ret. Det kan serveres kogt, hvor dets dybe kødsmag træder i karakter, eller sprængt, hvor krydderierne tilføjer en ekstra dimension til måltidet. Giv dig i kast med klassiske gryderetter som boeuf bourguignon, hvor spidsbrystet bidrager til rettens kendetegnende kraftfulde smag og møre tekstur.

Moderne Street Food med dansk spidsbryst

I en tid hvor street food regerer, skinner spidsbrystet igennem som en stjerne i din Pulled Beef “Burger”. Langtidsstegt og trukket fra hinanden til perfektion, tilbyder spidsbrystet en oplevelse, hvor hvert bid er fyldt med saft og kraft. Parret med en blød briochebolle og dine yndlingstilbehør, kan du forvandle dette stykke kød til en moderne klassiker, der vil vække begejstring ved enhver lejlighed.

Et sundt og mættende valg

Ikke nok med at det er delikat og alsidigt, spidsbrystet er også et fornuftigt valg for dem, der søger et proteinrigt og nærende måltid. Dens mættende egenskaber gør det til en fremragende ingrediens i en sund kost, hvor kvalitet og tilfredsstillelse går hånd i hånd.

Støtte til bæredygtigt landbrug

Vælg med omtanke og nyd med samvittighed. Kødbilens spidsbryst er ikke bare en fryd for ganen, men også for hjertet. Når du tilbereder dette stykke kød, støtter du dansk landbrug, hvor der lægges vægt på bæredygtighed og dyrevelfærd. Spis godt, og gør godt – for hver bid bærer vidnesbyrd om et ansvarligt valg.

Yderligere information

Vægt 6300 g
Vælg pakkestørrelse

3,5 kg = 700,-, 7 kg = 895,- (2 x ca. 3,5 kg) SPAR 505,-, 10 kg = 995,- (assorterede størrelser) SPAR 1005,-